Kakvu KRAVATU nosite, takva ste osoba!

Nije svejedno kakvu kravatu nosite, jer ona otkriva mnogo o vama. Saznajte šta sve možete da zaključite o osobi na osnovu kravate

  • 2

Ako ste mislili da izbor kravate ima veze samo sa modnim trendovima ili s nečijim ukusom, niste u pravu. Kravata otkriva mnogo više o vama nego što ste mislili.

Cvetni dezen

Muškarci koji nose kravatu sa cvetnim dezenom su vrlo vesele i optimistične osobe. U svemu uvek uspeju da pronađu vedru stranu. Uživaju u svakom danu koji dolazi i u njemu pronalaze ono što ih zapravo veseli. S problemima se ne zamaraju previše. Oni ne pokušavaju u jednom danu sve da završe nego posao raspodele na nekoliko dana. Od njih možete mnogo toga da naučite, posebno o životu i stavovima, a najviše o izbegavanju stresa.

Leptir mašna

Možda ste već i po filmovima primetili da leptirku nose jaki individualci. To su većinom profesori koji žele nešto da promene, naučnici, osobe koje su navikle da budu drugačije i posebnije od ostalih. Utapanje u masi njima jednostavno nije poznato, čak ni kada su stroga pravila oblačenja u pitanju. Uvek pronađu način da se istaknu.

Foto-ilustracija: Foter/uncleboatshoes Foto-ilustracija: Foter/uncleboatshoes

Kravata sa motivima životinja

Najčešće se iza muškarca koji nosi kravatu sa motivom životinja, bez obzira koja životinja je u pitanju, krije veliko dete. Na prvi pogled je to ponekad teško prepoznati, ali, već nakon nekoliko minuta druženja s ovom osobom sve će vam biti jasno. Ako želite da se zabavite i ne mislite na posledice, ova osoba vam može biti zanimljiva, iako je u većini slučajeva vrlo iritantna, osim ako niste i vi duboko u sebi i dalje dete.

Kravata na pruge

Ukoliko muškarac nosi kravatu na pruge znači da je perfekcionista. On je osoba koja voli da ima sve isplanirano i ne ostavlja mesta za spontanost. Ove osobe mogu biti teške u intimnim odnosima, ali zato na poslovnom planu gotovo uvek blistaju.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Jednobojna kravata

Muškarci koji imaju kravatu u jednoj boji, a dezen je slične nijanse, su osobe koje dosta pažnje posvećuju svom izgledu. Oni uvek prate modne trendove. Boja kravate je uvek ona najmodernija boja sezone u više nijansi. Ovaj tip muškarca zna s ženama, ali ako primeti da žena nije u trendu, odmah ispada iz njegove zone interesovanja.

Od sada, Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs / HercegovinaInfo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • superheroj

    6. oktobar 2015 | 14:38

    Ja ne nosim nikakvu kravatu. Da li to znaci da sam "nikakva" osoba?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA