TESTIRAJTE SE: Šta bolje poznajete, MODU ili HIV?

Ako ste mlada osoba, normalno je da pratite modu i da znate sve što se dešava u svetu vama bitnih poznatih ljudi. Ali, ako ste mlada osoba, nije normalno da ne znate ništa o HIV-u i AIDS-u. Evo kako da spojite lepo i korisno!

  • 0
Foto: Promo Foto: Promo

Povodom Svetskog dana borbe protiv HIV-a i AIDS-a u Beogradu se već četvrtu godinu zaredom organizuje humanitarni modni događaj edukativnog karaktera pod nazivom “Test yourself”.

VAŽNO UPOZORENJE ZA SVE: Ove aplikacije su krive za širenje HIV-a

Cilj same manifestacije, koja počinje u 20 časova, je okupljanje što većeg broja mladih na jednom mestu radi edukacije o prevenciji i zaštiti od ove opake bolesti.

Akcji se i ove godine odazvao veliki broj poznatih ličnosti koje su želele da skrenu pažnju svojih fanova na važnost edukacije.

Za vreme trajanja samog događaja, svi prisutni biće u mogućnosti da doniraju svoj novac u humanitarne svrhe koji će biti direktno uplaćen AS centru.

Foto: Promo Foto: Promo

Na samoj reviji, koju zajednički organizuju Modni svet Srbije i "Supermarket concept store" biće predstavljeni mladi afirmisani dizajneri iz Srbije.

Više o događaju možete se informisati na zvaničnoj stranici TEST YOURSELF.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA