Muškarci, sve vreme kupujete POGREŠNE CIPELE, pa vaše stopalo pati! Ovo treba da izbegnete

Muškarci u 80 % slučajeva greše kada kupuju cipele i to može da im napravi brojne probleme. Evo šta treba da znate da biste izabrali prave cipele za sebe

  • 0

Žene će gotovo uvek izgled staviti pre udobnosti, kada je o odevanju reč. Muškarci su drugačiji po pitanju i upravo je zato začuđujuće koliko muškaraca pravi istu grešku kada kupuju cipele.

 

PROPUŠTAJU VAM CIPELE? Uradite ovo i biće nepromočive! (VIDEO)

 

Nakon ovog teksta više nikad nećete u CIPELAMA ući u kuću!

 

Mnogi muškarci i ne shvataju da kupuju pogrešnu veličinu cipela. Dok se  koncentrišu na dužinu, ne razmišljaju o širini stopala. Ono što je neverovatno je da tu grešku pravi čak 75-80 odsto muškaraca, tvrdi Rajan Stou, trgovac cipelama, piše Business Insider, a prenosi hrvatski portal Express.

 

- Obično nose prevelike cipele. To je prva stvar koju uočimo - navodi Stou i skreće pažnju da većina muškaraca jednostavno ne obraća pažnju na širinu kad traže nove cipele. Zato Stou pomaže muškarcima da kupe prave cipele, tako što meri dužinu od nožnog palca do pete, pa od najšireg dela stopala do pete.

 

Foto-ilustracija: Foter/Katsunojiri

Foto-ilustracija: Foter/Katsunojiri

 

- Kod većine muškaraca se radi se o dve različite mere. Nisu sva stopala jednako proporcionalna, a i bitan je volumen. Svaka osoba jednostavno mora da nađe cipelu koj će da joj bude najprijatnija - poručuje Stou.

 

Proizvođači još ne proizvode iste cipele u različitim širinama, pa oni muškarci koji nemaju  simetrična stopala, završe sa obućom koja im je predugačka ili preširoka.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA