NEDELJNI HOROSKOP: Blizanci, čuvajte se lažnih ljubavi! Device, neko hoće da vas iskoristi! A vi, Vage, ne nervirajte se toliko!

Saznajte šta vas čeka od 15. do 21. februara - da li će vam zvezde i planete biti naklonjene, da li je neka nova ljubav na pomolu i još mnogo toga

  • 0

Nedeljni horoskop otkriva šta će vam se dešavati u narednom periodu. Saznajte da li vas možda čeka neka nova ljubav ili prekretnica u karijeri.

www.astrousluge.com

OVAN

Foto-ilustracija: pixabay Foto-ilustracija: pixabay

Posao: U toku naredne sedmice imaćete dovoljno dobar razlog da mnoge stvari promenite iz korena. Imate odlične ideje, ali ste teški na njigovom sprovođenju, jer od vas zahteva timski rad. Pomoć od ljudi sa strane ne donosi satisfakciju, ukoliko nema dovoljno vaše zasluge.

Ljubav: Osoba na koju često mislite nije se nijednom udostojila da vas se seti, pa ste malo ljuti zbog njenog površnog pristupa. Neke stvari su još uvek u povoju, te se nećete previše baviti temom koja vas ne ispunjava.

Zdravlje: Potrebno vam je opuštanje ove nedelje, jer ćete se osećati iscrpljeno.

BIK

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Posao: Situacija na poslu koju imate može se pogoršati u toku naredne sedmice. Niste otporni u toj meri na stres, pa se poručuje da budete pribrani za ono što će tek da usledi. Od polovine nedelje nazire se bolja situacija i samim tim razrešenje nekog problema od krucijalnog značaja. Budite uvereni da nemate pravo da se postavite kao žrtva.

Ljubav: Iscrpljuje vas emotivna priča, jer niste navikli da se trudite oko sitnica koje partner protežira. Budite dosledni prema sebi, kako se ne biste emotivno isušili i napravili neprijatan rez po pitanju svog ljubavnog života.

Zdravlje: Posetite spa centar.

BLIZANCI

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Posao: Šef, koji vas nije udostojio ni pristojnog honorara, daje vam lažnu nadu, ali slaba vajda od toga. Budite spokojni, jer ste neko ko ne greši ni na jednom segmentu. Kolege su uz vas i nema razloga da se dvoumite u borbi koja vam se nameće. Možete da budete na pobedničkoj strani, ali samo ako vi sami to želite.

Ljubav: Lažna ljubavna priča je na pomolu, ali vi nećete nasesti, jer ste po svojoj prirodi racionalni i nimalo naivni.

Zdravlje: Možete imati glavobolje.

RAK

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Posao: Priča o pokretanju privatnog posla vas dodatno podstiče da počnete da se menjate. Pokušaćete da se, za kratak period, domognete višeg statusa. Ipak, do uspehe se ne stiže preko noći. Slušajte svoj razum.

Ljubav: Jarac je idealna prilika za vas. Bićete zadovoljni nečijim ponašanjem prema vama, jer vas ta osoba ispunjava. Niste imuni na nečije čarobne reči.

Zdravlje: Malo više ste umorni nego inače.

LAV

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Posao: Vaša trenutna pozicija nije na nivo koji biste želeli da postignete. Pozicija koju možete da ostvarite nije ništa drugo do jedna bolja poslovna sredina koja vas pušta da se pokažete u boljem svetlu. Kroz lični marketing vi ste dopadljivi, ali ste zbog toga na meti tračeva.

Ljubav: Imali ste veću emotivnu krizu sa partnerom, ali ste spremni da oprostite. Doduše, vaš ego ne dozvoljava da se upustite u do kraja u ovu priču. Bićete isuviše realni.

Zdravlje: Bubrezi su vam slaba tačka. Pijte više tečnosti.

DEVICA

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Posao: Ono čime se vi trenutno bavite ne zavređuje vašu pažnju. Vredite mnogo više nego što ste svesni. Neko može da vas iskoristi i da se ne osvrne za vama kada se budete osvestili. Ako ne pazite, možete da budete i pokradeni.

Ljubav: Shvatili ste da ste bili samo pogrešno informisani o partnerovim postupcima koje niste baš odobravali. Na kraju ćete ipak postići kompromis u vezi s jednom ne baš uobičajenoj stvari.

Zdravlje: Prilično ste u redu što se zdravlja tiče.

VAGA

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Posao: Vaša diplomatija nije ništa drugo nego manipulacija koju svesno sprovodite. Umete sa rečima i niko vam nije rekao ni jednu negativnu reč. Pravi ste kosmopolita koji ima dovoljno rezona, pa ćete stvari privesti kraju u sopstvenu korist.

Ljubav: Partner je kod vas na ogromnom testu, jer vam nije otvoreno priznao neke činjenice o sebi. Imate stav jednog detektiva. Slobodni su u drugačijoj priči, jer ih trenutno ne interesuje ljubav.

Zdravlje: Ne nervirajte se previše kako ne biste imali problem sa pritiskom.

ŠKORPIJA

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Posao: Kamate koje željno isčekujete su još uvek na putu do vas. Borite se na berzi, ali nešto ste pogrešno isplanirali. Jedno je teorija, a drugo stvarnost kroz koju ćete prolaziti u narednih sedam dana. Budite otvoreniji u segmentima koji vam inače znače nešto više u životu. Niste neko ko će pobeći od obaveza ali isto tako ni dopustiti davas neko nasamari.

Ljubav: Strastvena sedmica je pred vama. Još uvek se ne ustučavate da stvari privedete kraju i da se nešto konkretno desi na polju emocija. Budite otvoreniji prema osobi u koju ste zaljubljeni.

Zdravlje: Pazite na krvni pritisak, jer može doći do povremenih oscilacija.

STRELAC

Strelac, Horoskop, Astrologija

Posao: Posao može da trpi zbog vašeg hira i kockarskih dugova. Umete više da rasipate nego što ćete da uspete da zaradite. Vodite jedan raspusnički život i nemate komentarna sve ovo. Ovim stavom možete mnogo više da izgubite nego neko drugi. Nećete se dvoumiti u igri oko podele novca, ali se pripremite na sitnije gubitke kroz aspekte koji vam sugerišu oprez pri samom pristupu novca koji imate.

Ljubav: Čini vam se da ipak nemate vremena za partnera i da ste se umorili od raznih priča koje vam nisu u toj meri jasne. Neko može da bude malo neprijatan u odlukama koje donosi i na neki način da vas povredi. Budite obazrivi po tom pitanju.

Zdravlje: Obratite se lekaru zbog upale sinusa.

JARAC

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Posao: Karijera vam je bitna i nećete se uvlačiti u veće nevolje koje su vam donele lošije aspekte na polju finansija. Možete dobiti dovoljno dobar plasman, ali na trenutnu isplatu ćete morati da sačekate još malo. Ovo vas izuzetno nervira, ali nećete moći ništa da promenite još neko vreme.

Ljubav: Mirnu luku nećete imati. Partner je negativno i svađalački raspoložen. Imali ste priliku da se oslobodite sumnje, ali se nešto ipak nadovezalo ovde po pitanju ljubavnih odnosa, i to bez najave.

Zdravlje: Grlo vam je slaba tačka.

VODOLIJA

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Posao: Pobornik ste za ljudska prava i nećete okrenuti leđa nepravednoj borbi protiv slabijeg pola. Imate dovoljno dobar razlog da se izdvojite iz sredine koja nema baš neki rezon i ne može da donese dovoljno dobre rezultate.

Ljubav: Susret sa osobom koja će vam mnogo značiti. Pravi je momenat da se sredite i izađete u večernju šetnju po gradu. Ako ništa i ne bude, barem ćete se napuniti pozitivnom energijom.

Zdravlje: Kolena su vam slaba tačka.

RIBE

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Posao: Imate buntovan stav u borbi protiv nepravde. Nećete se okrenuti od saradnika, ali nešto vam bode oči. Nećete se odreći bitnih stvari u svom životu zarad nečijih ličnih interesa. Budite u skladu sa sopstvenim mislima, kako ne biste doneli pogrešan zaključak i drugima dozvolili da pokušaju da vas izbace sa postojećeg projekta.

Ljubav: Manja nervna napetost je prouzrokovana partnerovim ponašanjem. Slobodni mogu da upoznaju zanimljivu osobu. Budite dosledni svojim željama koje bi mogle da vas dovedu u vrlo neobičnu situaciju.

Zdravlje: Metereopatske tegobe.

Astrolog: Milica Miholjčić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA