NEDELJNI HOROSKOP: Škorpije čeka tajna veza, Ribe će se zaljubiti na poslu! A vi, Lavovi, jel baš morate u svet kriminala?

Saznajte šta vas čeka od 29 februara do šestog marta - da li će vam zvezde i planete biti naklonjene, da li je neka nova ljubav na pomolu i još mnogo toga

  • 1

Nedeljni horoskop otkriva šta će vam se dešavati u narednom periodu. Saznajte da li vas možda čeka neka nova ljubav ili prekretnica u karijeri.

www.astrousluge.com

OVAN

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Posao: Početak sedmice će obeležiti dovoljno izazovan aspekt Meseca i Saturna u vašem polju novca, posebno onog koji dolazi od klijenata, pa će te tamo i najviše pažnje usmeriti. Ako se kojim slučajem bavite privatnim poslom, možete bez izuzetka očekivati odličnu zaradu. U suštini, vreme nećete trošiti uzalud. Dobitak kroz timski rad je nešto na šta ste već duže vreme računali, pa oni koji su angažovani za druge imaju odličnu šansu da se dokažu na svakodnevnim aktivnostima.

Ljubav: Na pomolu vam je jedna karmička ljubavna priča. Možda ste još uvek pod utiskom prethodne veze, ali se situacija prilično promenila od tada. Privlačite tajanstvene osobe koji se bave sumnjivim poslovima. Budite obazrivi prilikom izbora i proverite svaku izgovorenu reč partnera. Ovo važi naročito za one koji su u vezi.

Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije. Pokušajte sa meditacijom.

BIK

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Posao: Polje karijere vam je već neko vreme aktivno. Trend će se nastaviti i ove sedmice. Možda ćete pokušati da radite dva posla jer zvezde nagoveštavaju umnožavanje vaših aktivnosti. U suštini možete biti bez brige, ali samo ukoliko budete dovoljno inovativni. Vaše ideje su odlične i mogu da vam otvore solidan put za nešto vise na polju finansija. Novca ćete u imati, a pošto nemate strah od promene kao ni od rizika odlučećete se i na povremene investicije. Ovo naročito važi za osobe koje se bave privatnim biznisom.

Ljubav: Možete biti neprijatno iznenađeni, jer ste dovoljno intuitivni, pa neke stvari jasnije vidite kod partnera. Nisu u pitanju konkretno mane, već ponašanje koje nećete tolerisati. Imate potrebu da se emotivno ispunite i nemate vremena da tražite nešto više od osobe koja je prilično zatvorena i pomalo ekscentrična.

Zdravlje: Psiha vam je naglašena pa se pazite iznenadnih situacija.

BLIZANCI

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Posao: Kratki tranziti vam prave odličnu energiju, što se tiče vašeg polja novca. Ne dozvolite da propustite ovako dobru šansu za napredovanje i za povećanje prihoda. Možete da računate na podršku kolega, jer se i njihovi interesi slažu sa vašim stavovima. Ako kojim slučajem radite sa strankama, možete da računate na njihov poveći novčanik koji svakako može da se otvori u vašu korist. Kompetencije koje imate će oduševiti ljude koji budu došli u kontakt sa vama. Može se slobodno reći da ste lider posla koji obavljate.

Ljubav: Prilika da upoznate mlađu osobu se postavlja izuzetno dobro i nemate ništa da izgubite. Budite dovoljno dopadljivi u nameri da osvojite nečije srce. Nećete se dvoumiti oko izbora partnera jer imate jasan cilj u vezi osobe koja vam se konkretno dopada.

Zdravlje: Imate isuviše energije. Bavite se sportom.

RAK

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Posao: Očekujte prijatno iznenađenje na polju svojih finansija, jer vam se otvorilo polje inostranstva i vi nećete ovu priliku propustiti. Ne dozvoljavate isuviše intiman odnos sa ostalim kolegama, jer imate stav da se neki detalji tiču isključivo vas. Ne želite da delite ono što vam pripada. Imate dovoljno razloga da tako nešto uradite, jer ste iz iskustva postali nepoverljivi. Šansu koju imate na polju posla, vas na neki način, dodatno motiviše. Pokušajte da za sebe uzmete ono najbolje.

Ljubav: Osćate da vam je partner još uvek pod pritiskom i da ne može da se kontroliše. Mars je još prisutan u vašem polju ljubavi pa samim tim privlačite mačo tipove koji vole akciju. Ne dopustite maltretiranje od agresivnog partnera jer vi to svakako niste zaslužili.

Zdravlje: Cirkulacija vam je slaba tačka.

LAV

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Posao: Volite da se bavite neobičnim aktivnostima. Privlače vas poslovi vezani za kriminal ili uzgajanje tartufa. Bićete pod uticajem planete Plutona još dugo, pa se možete uključiti u svoju priču i kasnije. Naravno kada budete imali ideju. Polje privatnog posla vam je dovoljno aktivirano, da ćete svakako imati veći izbor što se zarade tiče. Ako ste zaposleni, možete se nadati boljoj saradnji sa šefom, koji će vas podržavati u onome što trenutno radite. Budite iskreni prema sebi i pokušajte da izaberete ono što vama lično prija na polju posla. Nezaposleni posao mogu dobiti iz prve šanse koja im se bude nudila.

Ljubav: Vaša mašta je dovoljno naglašena, da neke ideje možete podeliti sa sadašnjim partnerom. Niste imuni na nečije udvaranje. Privlače vas dosta mlađi partneri, ekscentričnog ponašanja. Oni koji su dugo u vezi, mogu doći na ideju da se trajno vežu, tako što će biti spremni da uđu u ozbiljnu bračnu priču.

Zdravlje: Više se aktivirajte u teretani ili fitnes centru, pa nećete imati problema na polju zdravlja.

DEVICA

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Posao: Sve što ste radili možete u toku ove sedmice da naplatite bez većih trzavica. Polje, koje vam se trenutno otvara jeste polje inostranstva kroz koje možete da imate dovoljno dobre rezultate. Ne očajavajte ako ne budete mogli naredni period da posvetite pripremama za putovanje, jer ćete imati i kasnije dovoljno dobre aspekte u vezi s ovom pričom. Na nešto ipak ovaj put niste računali. Možda deo novca budete morali da podelite sa ostali članovima tima, koji nisu direktno angažovani na zadatku koji vi radite. Budite darežljiviji, vratiće vam se višestruko.

Ljubav: Možete imati manju ljubavnu dramu, koju nećete moći tek tako izbeći. Partner vam je već dovoljno naelektrisan zbog posla, da iste vibracije prenosi i na svoj emotivni segment u kome se još uvek ne snalazi baš najbolje. Budite tolerantniji, kako biste izbegli sukobe koji vam se nameću.

Zdravlje: Teško vam da izrazite svoja osećanja pa ste pod konstantnim pritiskom. Opuštajte se.

VAGA

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Posao: Imate dovoljno vremena da završite sa nekim poslovima koji se vuku već duže vreme i na koje niste računali da ćete morati toliko energije da trošite. Vaš fokus je odličan i nemate nameru da ga menjate bar neko vreme. Bićete uspešni u onome što trenutno radite. Dar koji imate, naročito za pisanje, može da vam donese dodatnu zaradu na koju niste u toj meri računali, jer ste radili nešto iz srca i nije vam bio prioritet finansijski momenat. Sve u svemu novca ćete imati dovoljno i nećete oskudevati.

Ljubav: Volite da se bavite ljubavnim temama već neko vreme. Uživate u emotivnim izazovima, kroz koje možete da dođete na ideju da napišete ljubavni roman. Imaćete dovoljno materijala jer vas podržava Merkur. Pokušavate da budete kreativni i izuzetno ćete se snaći u toj priči.

Zdravlje: Nemate ozbiljni problema na ovom segment koliko je ponekad potrebno prilagođavanje koje vam donosi dozu stresa.

ŠKORPIJA

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Posao: Ako ste kojim slučajem student koji zaostaje u svojim obavezama možete da odahnete, jer imate odlične aspekte koji vam pomažu da položite testove sa odličnim uspehom. Oni koji su zaposleni još uvek osećaju pritisak i nedostatak vremena jer svoje obaveze ne završavaju na vreme. Doduše, krajem nedelje ćete uspeti da se opustite i vratite fokus na privatni život. Još uvek možete u nekim situacijama da računate na pomoć prijatelja. Timski rad vam se preporučuje kako biste mogli da obavljate poslovnu aktivnost za koju ste najviše stručni.

Ljubav: Tajna ljubavna veza na pomolu sa osobom koja je uspela da zaokruži dovoljno stvari u svom životu. Privlače vas ostvareni partneri koji su uspešni u svom poslu. Mogu imati dovoljno titula iza sebe. Budite snažni kako bi ovu osobu mogli da pratite. Oni koji su zauzeti, slede im prijatni trenuci sa bogatim sadžajem za koji ćete se svakako potruditi.

Zdravlje: Možete imati naglašen problem sa reproduktivnim organima.

STRELAC

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Posao: Na poteškoće koje još uvek imate zbog finansijske situacije se polako privikavate. Nećete biti ušuškani, već ćete pokušati da iznađete nove načine kako da dođete do dodatne zarade. Saturn sa druge strane ne dozvoljava dovoljno komfora i širenja, pa će samo oni najuporniji dobiti ozbiljan zadatak koji ih vodi uspehu. Poslovni pritisak vas na neki način čini konstruktivnijom osobom. Sa dovoljno uspešnim startom nećete zaostajati za svojim kolegama. Možda ćete imati samo koji korak unazad, ali na to ste se već navikli.

Ljubav: Partner može biti pod većim pritiskom nego vi, pa se savetuje da se ponekad povučete iz igre, jer možete privući dovoljno gneva, koji ne doprinosi ničemu drugom osim razvodu. Budite diplomatski raspoloženi jer lepa reč i gvozdena vrta otvara. Oni koji su sami, mogu da se zaljube u nekoga ko je bio deklarisan kao dugogodišnji prijatelj. Na ove emocije, u svakom slučaju niste računali ali će se desiti.

Zdravlje: Situacija vam je dovoljno dobra za sada, jer ste izbegli nepovoljne aspekte. Trenutno ćete imati mirnu luku.

JARAC

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Posao: Širite neverovatan magnetizam. Vaš stav je na nivou dobrog govornika pa ćete biti unapređeni, jer trenutno radno mesto koje imate ne zavređuje veću pažnju i više je nešto trenutno u prolazu. Možete biti odličan ambasador. Podrška šefa je na zavidnom nivou i vi ćete to poštovati na svoj način. Imate priliku za dodatnom zaradom, jer ste podstaknuti idejom koja vam je izuzetno pristojna za nešto vise u narednom period. Novčanik vam, u svakom slučaju neće biti prazan.

Ljubav: Vaša materijalna priroda ne dozvoljava prioritet emocijama. Ako ste sami, možete srsti izuzetno zanimljivu osobu koja će biti u prolazu. Sa vašim trenutnim stavom po pitanju emocija, možete očekivati, ne baš velika iznenađenja, jer imate fokus na neke druge stvari u svom životu. Ljubav vam je ovaj put u zaleđu.

Zdravlje: Čuvajte se oštrih predmeta i naglih pokreta.

VODOLIJA

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Posao: Teme koje su vas okupirale su primarno oko pokretanja privatnog posla. Niste jedini koji želi isto. Moraćete da budete spremni da delite deo kolača. Tada ćete biti u boljem fokusu što se posla tiče. U svakom slučaju, dobitnu kombinaciju znate, pa je jedino preostaje da nađete sponzora zbog novčanog uloga koji mora da se dostavi u kratkom vremenskom intervalu. Oni koji su angažovani moraju da se spreme na izazove, koji im se plasiraju kroz aspekte na polju posla i finansija. Novčanik ćete dobro napuniti, ali samo ako vam prioritet bude ono u čemu ste trenutno angažovani, jer u suprotnom imaćete rezervisan stav pa i tanji džep.

Ljubav: Ljubavne avanture koje su učestale u poslednje vreme mogu da vam pričine ogromno zadovoljstvo. Morate biti svesni da su ovo samo kratki tranziti koje nećete proživljavati još zadugo. Iskoristite šansu za nešto konkretnije na polju ljubavi, kako bi uspeli da uđete u vezu sa osobom koja zavređuje vašu pažnju.

Zdravlje: Nemate ozbiljnih problema, osim povremenih glavobolja.

RIBE

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Posao: Imate odličan period pred sobom kada mnoge stvari privodite kraju. Ovo naročito važi za one koji su rođeni u drugoj dekadi. Sudenti koje čeka polaganje ispita, mogu biti iznenađeni pitanjima koja budu dobili Ako ste naučili i smatrate da ćete položiti ispit, možete biti neprijatno iznenađeni. Aspekti planeta daju potpuno drugačiju sliku od očekivane. Ulazite u jedan mirniji period što se novih ideja tiče, jer ste još uvek sa tim na neki način u povoju. Sve će dobiti vise na značaju, kada se Merkur bude pomerio iz vašeg 12. polja. Moći ćete da odahnete, jer ste neko ko bi hteo da otputuje bar na kratko kako bi napunio baterije.

Ljubav: Oni slobodni mogu pronaći ljubav svog života u svom radnom okruženju. Nećete se plašiti da konkretno nešto više tražite, jer smatrate da se jednom živi i da je život prolazna kategorija. Oni koji su u dugogodišnjij vezi, biće konkretniji sa partnerom. Možete postaviti uslov, jer težite da zaokružite dosta toga u svom emotivnom pa i poslovnom segmentu.

Zdravlje: Uzimajte više vitamina i jačajte imunitet.

Astrolog: Milica Miholjčić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA