U Beču otvorena nova poslovnica Fly Fly Travela

Srpska kompanije otvaranjem treće po redu poslovnice na teritoriji EU potvrdila svoj uspeh

  • 3

Kompanija Fly Fly Travel otvorila je novu poslovnicu, treću na teritoriji Evropske Unije, u Beču u Austriji na međunarodnom aerodromu Švehat.

Poslovnicu Fly Fly Travel otvorili su Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije i Igor Vujović Nađ, predsednik Fly Fly grupe uz prisustvo velikog broja medija.

Foto: Promo Foto: Promo

- Konstantno unapređenje usluga i proizvoda, kao i razumevanje potreba kljienata, osnovni su principi rada kompanije Fly Fly Travel. Otvaranjem nove poslovnice, Fly Fly Travel je još jednom pokazala da osluškuje i razume potrebe svojih klijenata, omogućavajući im da na brz, efikasan i najpovoljniji način putuju širom sveta - izjavio je Igor Vujović Nađ, predsednik Fly Fly grupe.

Prilikom svečanog otvaranja poslovnice, Marko Čadež uručio je prvu kupljenu kartu u ovoj poslovnici.

Foto: Promo Foto: Promo

U septembru 2015. godine, kompanija Fly Fly Travel dobila je priznanje "Brend Leader Award 2015" za najbolju turističku agenciju Jugoistočne Evrope u oblasti prodaje avio karata. Početkom 2016. godine, na Sajmu turizma u Beogradu, Srpski institut za javnu diplomatiju iz Brisela dodelio je Fly Fly Travel-u nagradu "Serbian Brend 2016" za najbolju turističku agenciju u okviru svoje kampanje za afirmaciju srpskih vrednosti i širenje pozitivnog imidža Srbije u inostranstvu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milica

    6. maj 2016 | 16:44

    Bravo. Veliki uspeh.

  • Marija

    6. maj 2016 | 17:26

    Od kada je Airserbia zatvorila poslovnicu mi Srbi iz Beca morali smo po turskim agencijama da kupujemo karte za nase avione.Dobro je sto su ovi uskocili ali mi nije jasno zasto nas je Airserbia ostavila i dala u ruke privatnika

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA