Evo zašto bi trebalo da nosite štikle, svaki dan!

Iako se možda u njima ne osećate slobodno, visoke potpetice mogu mnogo da urade za vas. Kako se pokazalo, žene na štiklama bolje prolaze u životu

  • 8

Ukoliko hoćete da postignete neki cilj, bolje je da u osvajanje krenete u cipelama s visokim potpeticama.

Pogledajte šta se desi kad MAČO-MUŠKARAC reši da dokaže da ŠTIKLE nisu nikakav BAUK!

Genijalan TRIK da u štiklama izdržite CEO DAN!

Da su štikle su “moćnije” od ravnih potpetica, dokazao je francuski istraživač Nikola Gije. Želeći da proveri ovu teoriju, uradio je istraživanje u kojem su učestvovale studentkinje podeljene u dve grupe.

Devojke u oba "tabora" su bile isto obučene, s tim što su u jednom imale štikle, a u drugom su bile u ravnim cipelama. Zadatak je bio da zaustavljaju muškarce na ulici kako bi navodno uradile anketu, a Gije ih je sve vreme posmatrao, prenose Večernje novosti.

Foto: wallpaperhdfree.com Foto: wallpaperhdfree.com

Rezultati istraživanja su pokazali da su devojke na visokim potpeticama bile do 83 posto uspešne, jer su momci pristajali da im odgovaraju na pitanja, dok je to polazilo za rukom tek 45 odsto žena u ravnoj obući.

On se nije zaustavio na ovom podatku, nego je pokušao da istraži kakav efekat štikle imaju na želju za pomaganjem. Iste žene su hodale ulicom i kao slučajno ispustile rukavicu, kako bi se videlo hoće li im neko pomoći.

Foto: Camilla Elphick/Amy Parton Foto: Camilla Elphick/Amy Parton

Muškarci su u 93 posto slučajeva zaustavili dame u visokim potpeticama i rekli im da su izgubile nešto, dok je o tome obavešteno tek 62 odsto onih bez štikli.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mala

    24. maj 2016 | 16:43

    Sto bih ja volela da mogu da nosim stikle,ali meni je toliko neudobno i tesko u njima.A stvarno je lepo videti visoke stikle na zeni.

  • Nana

    24. maj 2016 | 14:42

    Eh, muškarci..ipak to je u proseku i na prvu loptu. Ne može se na štiklama izgraditi uspešna veza.

  • Dokazao

    24. maj 2016 | 14:39

    je samo da su muskarci povrsni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA