• 8

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stavio je tortilju u vrelo ulje i nabio kutlaču! Kad vidite zašto je to uradio oduševićete se (VIDEO) (RECEPT)

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogledajte šta se desilo sa ovom tortiljom i sigurno ćete i sami uraditi to isto prvom prilikom

  • 8

Zahvaljući ovom video-klipu i vi možete da budete profi kuvar. Sve što treba da uradite je da ponovite korake koji su prikazani. Kad ispečete tortilju na ovaj način, možete da je napunite čime hoćete, a ovde je prikazano kako se pravi meksička ljuta supa u tortilji.

Sastojci: 1 glavica crnog luka (iseckana na kockice), 1 ljuta paprika, 3 čena belog luka, 1 konzerva crnog pasulja (proceđena), 1 konzerva kukruza (proceđena), 1 konzerva paradajza, 1 konzerva čili sosa, 4 šolje pilećeg bujona, ½ kašičice origana, ½ kašičice mlevenog crnog bibera, 1 kašičica kima, 1 kašičica soli, velika tortilja. Odozgo možete dodati rendani sir, limetu i avokado

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Recepti

Komentari

  • gavro

    25. maj 2016. | 13:29

    Od nečega što je uvetno trebalo da bude zdravo jer je puno aditiva i konzervansa, uspeo je da napravi masan, kancerogen obrok od kojeg samo može da crkne!

    Podelite komentar

  • Dr. za rock and roll

    25. maj 2016. | 14:37

    Ukusno nema sta. Jedino sto neznam sta je jesu one tamno jubicasto-crvene bobice izgledale su kao tresnja ili visnja.?? Nekako mi jedino to ne ulazi u koncept. A ovaj prijatelj koji ovde pominje kancer i hemiju bi trebao da pocne nositi napcare. Fritiran hleb nije isto sto i fritiran krompir--. A da nije bilo zdravo bas i nije jer goji sve ostalo je bilo zdravo- paprika luk beli i crni, pilece grudi malo ulja paradajz sos so biber limun aviokado parmezan sir o to je to. Gde ti tu vidis kancerogeno????

    Podelite komentar

  • Pera Svrdlo

    25. maj 2016. | 13:26

    Idi begaj. Oni nisu culi za sarmu.

    Podelite komentar