"OSETI LETO" FOTO-KONKURS: Bojan Gojković (FOTO)

  • 0
Foto: Bojan Gojković

Foto: Bojan Gojković

 

Ovog leta imate jedinstvenu šansu da odete na more besplatno! Na konkurs "Oseti leto" pošaljite fotografiju s mora iz prethodnih sezona, a Filip Travel i Telegraf će vas i vama dragu osobu poslati na 10 dana na Zakintos, i to avionom!

 

Bliži se još jedna letnja sezona koju je agencija Filip Travel dočekala spremno, najkvalitetnijim ponudama za ljubitelje Mediterana. Pored najkonkurentnijih ponuda za letovanje avionom, Filip Travel omogućio je i rezervacije aranžmana ONLINE putem sajta www.filiptravel.rs.

 

Tim povodom Filip Travel i Telegraf organizuju nagradni foto-konkurs pod sloganom “Oseti leto”.

 

Pozivamo vas da učestvujete u konkursu. Pošaljite nam fotografiju sa nekog svog ranijeg letovanja,kako biste ušli u konkurenciju i osvojili letovanje ove godine na Zakintosu, avionom, za dve osobe.

 

Sve što trebate da uradite jeste – da nam pošaljite interesantnu fotografiju NA KOJOJ SE VI NALAZITE (može i neko sa vama) koju ste zabeležili na prethodnom letovanju, a ona vas može odvesti na plažu i toplo more ovog leta!

 

Pošaljite nam fotografiju na mejl fotokonkurs@telegraf.rs, a mi ćemo je objaviti na našem portalu.Fotografija koja bude imala najviše šerova i lajkova na društvenim mrežama, osvaja letovanje od 10 dana.

 

Nagrada za dobitnike foto konkursa “OSETI LETO” je:

 

Zakintos, avionom, za dvoje! Letovanje u trajanju 10 dana od četvrtog do 14. septembra.

 

Aranžman obuhvata: smeštaj u studiju + avio prevoz + usluge vodiča + transfere + aerodromske takse.

 

Foto-montaža: Profimedia/Alamy

Foto-montaža: Profimedia/Alamy

 

Konkurs je otvoren do 23. juna 2016. godina do 00h.

 

Pored fotografije, važno je da navedete svoje podatke: ime i prezime, broj telefona, mejl adresu i kratak naziv fotografije.

 

Uslov da učestvujete na konkursu agencije Filip travel i portala Telegraf.rs je da je vaša fotografija VAŠE AUTORSKO DELO, odnosno da PREUZIMATE SVU ODGOVORNOST ZA NJENO OBJAVLJIVANJE.

 

Potrebno je da se na fotografiji nalazite vi, sami ili u društvu, sa nekog od prethodnih letovanja. Slanjem fotografija na konkurs turističke agencije Filip travel i Telegrafa autori automatski prihvataju uslove ovog konkursa, kao i korišćenje datih fotografija u nekomercijalne svrhe.

 

Organizator se odriče odgovornosti u slučaju povrede ovog prava prema trećim licima od strane učesnika ovog Konkursa. Ukoliko organizator posumnja da neko postavlja fotografiju na koju nema pravo, može zatražiti dodatni dokaz o autorstvu ili bez daljeg objašnjenja diskvalifikovati taj rad iz konkurencije.

 

Srećno svim učesnicima i neka najbolji osvoji LETOVANJE ZA DŽ! I to Zakintos, avionom, za dvoje!

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA