DELOTVORNIJE OD KONDOMA: Muškarci, ako se držite ovoga, žene vas NEĆE POGLEDATI

Ženama su potpuno odbojni muškarci koji nose čarape sa sandalama

  • 10

Mnogi saveti koji se inače daju kad je u pitanju stil muškarca su relativno nebitni i mogu se dodati bitnijim kao što su npr. dužina kravate, izbor odela i stavljanje kreme.

Nošenje sandala sa čarapama sigurno ne spada u bitne stvari. Naprotiv!

Ako imate KROKSICE, bacite ih u kantu! I to ODMAH!

Postoji nekoliko stvari kad je stil u pitanju koje su nedvosmislene. Pravila uvek negujemo i neko može da prekrši pravilo samo kada zna da može da se izvuče sa tim. Sandale i čarape sigurno ne pripadaju toj grupi, prenosi independent.co.uk.

To je tako očigledna greška, a žene su popunjavajući razne ankete izglasale da je to nešto najgore što muškarac može nositi na svojim nogama. Mada, isti slučaj je i kada žene to urade. Kombinovanje otvorene obuće sa čarapama je i na muškarcima i ženama najgora stvar koju mogu da obuju, jasno su pokazala istraživanja.

Mnogi muškarici nose čarape sa sandalama zato što smatraju da je to higijenski. Međutim, to je potpuno nehigijenski!

Brk gospodina krasi: Nekada ih je nosila samo elita, a danas ko stigne

Kada nosite sandale obično su vam stopala potpuno izložena, pošto muškarci retko vode detaljnu brigu o njima, ne žele da ih drugi vide. Nošenje čarapa sa sandalama bi "rešilo" ovaj problem na užasan način koji niko nije tražio. Ne postoji ni jedna okolnost u kojoj bi ovo bilo prihvatljivo.

Šta se nudi kao opcija? Bukvalno bilo šta drugo! Sandale bez čarape je najočigledniji savet, ali to je više rezervisano za primorska mesta i plaže. Umesto toga odučite se za letnju obuću koja uključike neke patike, espadrile, neobavezne letnje cipele...

(Tečegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ÔDragan

    20. jun 2016 | 22:54

    A la. Siptarski stil.oni nose sandalje i belje carape.

  • Nemanja

    20. jun 2016 | 23:21

    Zene najvise privlaci ako si imucan i slavan a i ako si bas prezgodan treceg nema da se ne lazemo ali svaka cast izuzuzecina.

  • nenad ns

    20. jun 2016 | 23:45

    Kao nemacka porodica u grckoj,prepoznaju se na kilometar

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA