Od TRAVELLANDA 43% POPUSTA za luksuzne hotele u Grčkoj u pravo vreme!

Samo u agenciji Travelland, možete rezervisati smeštaj za luksuzni Porto Carras Resort

  • 0

Ovo je vreme kada svi intenzivno razmišljamo o rezervaciji letovanja. Međutim, nismo sigurni da li je negde ostalo slobodnih kapaciteta.

Vaša agencija Travelland i te kako razmišlja o Vama i za Vas. U tom smislu posebno izdvaja hotele koje možete rezervisati uz neverovatne popuste. Travelland je uvek tu zbog Vas, pa će tako prostorije u Dobračinoj 43 biti otvorene za Vašu posetu i u nedelju.

Samo u agenciji Travelland, možete rezervisati smeštaj za luksuzni Porto Carras Resort i to u hotelima Sithonia Thalasso Porto Carras Hotel & Spa 5* i Porto Carras Meliton Thalasso Hotel & Spa 5* koji nude popust do čak 43%. 

Porto Carras je jedno od najelitnijih i najmondenskijih letovališta ne samo Grčke, već i Evrope, uvek u centru zbivanja jet seta.

Foto: Promo Foto: Promo

Luksuz na ostrvu Tasos, možete doživeti u luksuznom resort hotelu koji se nalazi u spektakularnom primorskom mestu. Sve sobe i apartmani imaju prelep pogled na more sa balkona i en-suite kupatilo, najnoviju inteligentnu tehnologiju, vrhunski flat screen TV, bežični internet  i još mnogo toga. Thassos Grand Resort 5* Tasos samo u Travellandu uz 18% popusta.

DVOJE DECE DO 10 GODINA LETUJE GRATIS, a drugo dete do 10 godina ima gratis prevoz i sve to uz popust do 18% u luksuznom hotelu  Alexandros Palace Hotel & Suites 5* Uranopolis.

Besplatni suncobrani i ležaljke na bazenu. Besplatna upotreba fitnes centra. Specijalni paket proizvodi za SPA centar. Jednom rečju luksuzan hotel stvoren za savršen odmor.

Uz savršenu uslugu, na plaži, dočekaće Vas u luksuznom hotelu Kassandra Palace Hotel 5* Kalithea  uz neverovatan popust do 36%.

Od 2012. godine potpuno nov unutrašnji bazen i potpuno opremljen fitnes studio. Takođe je tu i nov SPA centar sa saunom i salonom lepote. Sve tretmane rade kvalifikovani i iskusni terapeuti. Peškiri za bazen i plažu su besplatni.

Foto-ilustracija: Foter/leandrogmuller Foto-ilustracija: Foter/leandrogmuller

Potpuno renoviran 2008. Godine, svojom inovativnošću i dekorativnošću u pogledu uređenja soba uvodi viši standard u ovaj kompleks G-hotela.Sve sobe gledaju na baštu i ka zalivu Toroneos i imaju klima uređaj, mini bar, kupatilo sa đakuzijem, bademantilima, fenom za kosu i kozmetičkim preparatima, terasu/balkon, sef, SAT TV, ADSL konekcija.

Luksuzni hotel koji zadovoljava sva čula Theophano Imperial Palace 5* Kalithea  će Vas dočekati uz čak 24% popusta.

Iz agencije Travelland izdvajaju moderan hotel na samoj plaži i restoranom koji gleda na more Cronwell Sermilia Resort 5* Psakoudia koji odobrava popust do čak 28%.

Hotel sa pet zvezdica, okružen borovima i maslinjakom za sve kategorije turista Rahoni Cronwell Park 5* Nea Skioni dočekaće Vas uz čak 28% popusta.

Iz Travellanda poručuju da je to idealan hotel za komforan i opuštajući odmor. Još jedan od Vaših omiljenih hotela Elinotel Apolamare Hotel 5* Hanioti, na samoj plaži, za savršen odmor, samo u Travellandu uz popust do 26%.

Za one koji preferiraju Olimpsku regiju ali i All inclusive uslugu, Travelland izdvaja Cronwell Platamon Resort 5* Platamon.

Uz uslugu All inclusive, u luksuznom hotelu na samoj plaži, uz specijalnu ponudu za DVOJE DECE GRATIS DO 16 GODINA samo u Travellandu.

Foto-ilustracija: Profimedia/Oredia Foto-ilustracija: Profimedia/Oredia

Kao apsolutni HIT ovog leta u ponudi su Hanioti Grand Otel 4* Hanioti i Grand Victoria Hotel 3* Hanioti i udoban Pelli Hotel 3* u Pefkohoriu. Grand Otel raspolaže sopstvenom plažom, bazenom, parking prostorom i nudi izuzetnu uslugu restorana, bara, snack-bara na plaži i drugo.

Ovi hoteli će dočekati goste uz 33% popusta, međutim tu je i specijalna ponuda jer DVOJE DECE LETUJE GRATIS, ali SAMO ZA POLAZAK 31.07.  i 10.08. GRATIS AVIO KARTA ZA JEDNO DETE u pratnji dve odrasle osobe.

U okviru najbolje ponude agencije Travelland za letovanje u grčkoj izdvajaju se i apartmani na poluostrvu Kasandra u mestima Dionisos beach, Hanioti, Kalitea, PolihronoPefkohori  ali i na poluostrvu Atos u mestima Nea Roda i Jerisos.  Na poluostrvu Sitonia gosti agencije Travelland mogu uživati u apartmanima u Metamorfozisu.

Celokupnu last minute ponudu možete pogledati na sajtu www.travelland.rs ili doći lično u prostorije agencije Travelland, Dobračina 43, i to čak i u nedelju.  Profesionalno osoblje će Vam pomoći da Vaše letovanje bude luksuzno i najpovoljnije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA