HOROSKOP ZA 31. JUL: Škorpije, osvajate osmehom! Lavovi, neustrašivost vam je mana!

Horoskop za nedelju. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

  • 0

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

www.astrousluge.com

OVAN

Vreme za razmišljenje i vaganje je isteklo. Danas morate doneti neke odluke koje će u velikoj meri definisati tok vašeg života ubuduće. Opustite se i uradite ono što se uraditi mora!

BIK

Dok drugi uživaju i odmaraju, vi radite. U vašoj glavi se kuju vrlo ozbiljni planovi za vašu budućnost. Danas istoj udarate vrlo čvrste temelje nekim svojim važnim odlukama!

Ilustracija: pixabay.com Ilustracija: pixabay.com

BLIZANCI

Ne prestajete neumorno da tražite rešenja za situacije koje vas previše i predugo opterećuju. Verujete u sebe i svioju sreću. A, ta vera danas polako počinje da vam se vraća na očekivan način.

RAK

Vrlo ste brzi i odlučni u svojim reakcijama i odlukama kad vas život satera u ćošak. Pitanje je samo zašto uvek morate doći do kraja da biste ispoljili neke svoje sjajne osobine?!

LAV

Ne plašite se nikog i ničeg. I, to jeste lepa osobina ali ipak u realnom životu, da li vam je ona donela više koristi ili štete? Počnite da birate one bitke u kojima možete pobediti. Koristite mozak više.

Ilustracija: pixabay.com Ilustracija: pixabay.com

DEVICA

Vama zapravo najviše u odgovaraju one situacije u kojima ste predstavljeni i gde se osećate kao autsajder. Tad dajete najviše od sebe!

VAGA

Opustite se i konačno uradite nešto dobro i veliko za sebe. Situacija jeste teža nego što ste očekivali, ali jedan razgovor danas će vam ukazati i na neke druge puteve.

ŠKORPIJA

Nestabilnost, nesigurnost u sebe i svoje postupke koja vas je u bliskoj porošlosti pratila, danas nestaje kao rukom odnešena. Počinjete od danas da nižete mnoge uspehe u poslu i ljubavi.

Ilustracija: pixabay.com Ilustracija: pixabay.com

STRELAC

Odlučni ste da neke stvari isterate na čistac. Spremniji ste nego ikada pre da počnete sebe i svoju sudbinu da menjate. Okolina na vas i vaše odluke gleda sa odobravanjem.

JARAC

Konačno dobijate danas vesti i određene potvrde koje će vam u velikoj meri pomoći da donesete danas prave odluke vezano za ljubavna pitanja.

VODOLIJA

Ne oklevajte da svakome u lice kažete ono što mislite jer u protivnom će vaše ćutanje biti protumačeno kao odobravanje! Budite aktivniji u zaštiti svojih interesa.

Ilustracija: pixabay.com Ilustracija: pixabay.com

RIBE

Ne budite posesivni toliko. Jer, na taj način samo pokazujete koliko ste zapravo nesigurni u sebe a niko ne voli da bude u blizini ljudi kojima manjka vere u sebe!

Astrolog: Darko Škalabrin

Pogledajte i šta su nam to zvezde zakuvale za ovo leto, barem kad je u pitanju ljubav:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA