NEDELJNI HOROSKOP: Ovnovi, pazite! Možete da upropastite vezu, ako gledate samo sebe! A vi, Bikovi, vreme je da se razbudite!

Nova nedelja donosi novi raspored zvezda i planeta. Saznajte šta vas čeka u od 25. do 31. jula - da li je na pomolu neka nova ljubav, uspeh u karijeri, zdravstveni problem i još mnogo toga

  • 1

Nedeljni horoskop otkriva šta će vam se dešavati u narednom periodu. Saznajte čeka li vas možda neka nova ljubav ili prekretnica u karijeri.

www.astrousluge.com

OVAN

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Posao

Kada su u pitanju vaše finansije ne treba da idete linijom manjeg otpora, odnosno slabe zarade i nemogućih uslova rada, jer možete mnogo toga za sebe da priuštite i počnete na jedan suptilniji način da donosite odluke. Oni koji vas budu podržavali mogu da vam sugerišu na određenu dozu gordosti kao osobinu, koju morate da prevaziđete ukoliko želite potpunu satisfakciju u svom poslovnom segmentu. Ne pokazujete dozu zainteresovanosti za ostale članove i želite samo sopstveni uspeh. Sukob sa jednom Škorpijom i Devicom je neizbežan.

Ljubav

Volite solo stav i moguće je da ćete biti pomalo loše raspoloženi, ukoliko partner bude insistirao na određenoj vrsti emocije. Dajete se na jedan pogrešan način. Ne razumete emotivne potrebe partnera i želite mnogo toga za sebe da priuštite. Pokušavate da se otvoreno postavite, ali vam to ne uspeva u toku ovog perioda, jer imate nešto jači fokus na sopstvene potrebe.

Zdravlje

Povedite računa o krvnom pritisku, koji bi mogao da varira.

BIK

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Posao

Imaćete dosta dobar period da završite neke detalje na svom poslovnom segmentu od ranije. Nije odbačena ideja da popravite utisak, koji je lošije prihvaćen od strane kolega zbog viših potreba i ne pokazivanja određene tolerancije. Moraćete da se postavite dovoljno mudro i odlučno na putu kojim ste krenuli u rešavanje zadataka, koji su se pred vama postavili. Moguće da ćete biti dovoljno prisutni i u javnosti ukoliko to zahteva vrsta posla, kojim se bavite. Sledi dovoljno dobar stav poslovnih partnera po pitanju priliva novca, jer na tome radite već neko vreme.

Ljubav

Isuviše ste pasivni u toku ovog perioda. Ovo naročito važi za one, koji su rođenui u drugoj dekadi vašeg znaka. Morate da budete dovoljno strpljivi za vašu Veneru, koja vam šalje određene vibracije svaki put, kada se lošije osećate. Maštate o jednoj osobi, koja je daleko od vas i sanjate pomalo nedostižne snove. Imaćete utisak već od polovine sedmice da na neke detalje na polju ljubavi morate da obrtite veću pažnju, nego inače. Partner, ukoliko ste u braku, može da bude pod većim utiskom lošijeg raspoloženja iz nekog razloga, koji vi ne uviđate na prvi pogled.

Zdravlje

Naoružajte se strpljenjem, jer to je vaša zvezda vodilja u periodu pred nama.

BLIZANCI

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Posao

Imate stav uspešne osobe i vodite se time u narednom periodu. Saradnici vas posmatraju i uveliko slede u poslovnim aktivnostima, ali vas ponekad vide kao skeptika i imaju potrebu da vam sugerišu poslovne poteze. Obratite pažnju na određene detalje u vašem poslovnom svetu, koji vam se pružaju na polju privatnog posla u narednom periodu. Ukoliko se otvori i polje inostranstva, ne pokušavajte da dostignete nešto više pasivnim stavom, već se angažujte svim aktivnim sredstvima koja mogu da vam donesu mnogo bolju satisfakciju.

Ljubav

Kada su u pitanju bračni odnosi, želite da odete i da se oslobodite unutrašnjeg pritiska, prouzrokovanog partnerovim stavom i neprikladnim ponašanjem. Imali ste ideju da pružite šansu drugoj strani, ali se ispostavilo da polaganje testa više od dva puta nije dobra solucija. Skloni ste većoj promeni i svakako novoj šansi na emotivnom polju. Ukoliko ste slobodni, nećete biti zadugo, jedna Škorpija je odličan izbor za vas ili jedna Devica, pa ćete moći i da birate u svakom slučaju.

Zdravlje

Pojačana doza straha je prolaznog karaktera. Bavite se meditacijom.

RAK

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Posao

Kada su u pitanju ortačke aktivnosti, morate da računate i na određenu individualnost osoba, koje su u vašem neposrednom poslovnom okruženju. Imaćete dovoljno poslovnih planova i želja za period pred nama da ćete poželeti nešto jači tretman u svakom slučaju. Novac neće biti problem, jer se možete nadati i jačem finansijskom prilivu u svakom slučaju. Nije na odmet da se bavite i smanjenjem rizika, kada su u pitanju određene investicije, jer vi zaslužujete mnogo više. Neko sve posmatra i želi da uspete u potezima koje ćete da izvedete. Računajte na podršku u narednom periodu bez većih trzavica.

Ljubav

Ne žalite se vi na emocije, već partner koji ima stav da ste neke detalje u zajedničkom životu, ovaj put, ipak propustili. Morate da budete više fokusirani i da pokušate da uspostavite jači kontakt sa osobom koja vam se odavno već dopada. Budite uporni kada su vaše želje u pitanju i pokušajte da se dovedete u red što se emotivnog statusa tiče. Bićete podstaknuti svojim željama i partnerovim navikama da nešto posebno promenite na polju emocija, ali to važi za one koji su rođeni u trećoj dekadi vašeg znaka.

Zdravlje

Sledi povoljan period, ukoliko ste hteli nešto posebno za sebe da uradite kada je u pitanju krvna slika.

LAV

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Posao

Ne želite da propustite priliku za nešto više kada su vaše finansije u pitanju. Postoji određena doza angažovanosti, gde ste fokuirani u pravo vreme i na pravom mestu. Imaćete prilično spokojnu sedmicu u kojoj ćete moći da pronađete svoj lični pečat i nešto veću satisfakciju. Pokušajte da se odužite na pravi način, kada su u pitanju novčana sredstava koje ste namenili za neke posebne prilike. Osećate se dobro kada dajete, jer vam tako otiče energija na jedan suptilniji način.

Ljubav

Puni ste energije i to želite i drugima da pokažete. U suštini ste neko ko ume dovoljno dobro da prođe u svakoj situaciji i ne morete uvek da se parvdate za određene propuste. Možda ste na nekom nivou malo sujetni, pa se neće stvari odvijati kako ste zamislili, ali u svakom slučaju možete da odahnete i za sebe poželite bolji tretman.

Zdravlje

Pojačana doza stresa.

DEVICA

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Posao

Ovog puta je moguće da ćete proslaviti trijumf ili pobedu nad sopstvenim egom i uspeti da se popnete jedan stepenik više na poslovnom segmentu. Nećete dozvoliti da vam se nešto posebno ispreči. Postoji snaga volje kojoj stremite u narednom periodu. Pokazujete određenu dozu entuzijazma, a ovo naročito važi za osobe rođene u trećoj dekadi vašeg znaka. Volite da radite i, naravno, ukoliko budete imali i nova zaduzenja, rešićete ih bez većih trzavica.

Ljubav

Sami ste i ne žalite se, jer ste spremni na jači tretman na polju posla i ne dozvoljavate da vas neko remeti nepotrebnim komentarima, koje vam upućuje. Poželećete da se malo povučete iz emotivnog segmenta, bar za neko vreme. Imate motiv koji vas vodi u narednom periodu i ne želite da istupate iz tog klišea koji vam se nudi na polju posla.

Zdravlje

Pojačana anemija koju uspešno rešavate.

VAGA

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Posao

Isuviše ste samostalni i ne zelite da se integrišete sa osbama koje vam se nude u saradnji, koju bi mogli da očekujete. Ne pokušavajte da se remetite činjenicom, koja vam se nameće kao ispravna. Možete da se osećate zarobljeno u sostvenm zamku, jer ste pomalo lošijeg raspoloženja i ne možete otvoreno da se postavite na polju posla bez većeg stresa. Volite slobodu, a ne prevelik pritisak od koga tokom ovog perioda ne možete da pobegnete.

Ljubav

Suvišni su komentari na polju emocija, kada ste vi neko ko ne zželi da bude dovoljno prisutan u javnim dešavanjima i pomalo se osećate staromodno zbog činjenice da nešto, ipak, može da sačeka. Ne bavite se svojim emotivnim zivotom i ne žalite se na svoju trenutnu situaciju. Ostajete dosledni sebi i svojim ličnim potrebama, pa makar one bile lošije postavljene u ovom periodu.

Zdravlje

Pojačavajte fizičku aktivnost, tokom ovog perioda.

ŠKORPIJA

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Posao

Ukolioko ste usred jedne dileme i ne možete da se opredelite na neku od trenutnih opcija, sugeriše se određena doza racija i povučeniji stav, jer za neke detalje treba vremena da bi se pokazali dali  su pravi put ili put koji vam pravi trenutno solidnu sliku vašeg ličnog uspeha. Ne pokazujte nešto jači stav po tom pitanju, jer se ipak oseća doza entuzijazma, koji vi morate da stavite pod plan B. Ukoliko tražite posao nije loša solucija da to i rešite u toku ove sedmice što se naročito odnosi na one koji su rođeni u drugoj dekadi vašeg znaka.

Ljubav

Morate da ostanete dosledni svom partneru i da uvidite da svako ima mane, pa i vi sami. Niste jedini koji je do skora bio apsolutni skeptik i veoma lošeg raspolođenja. Morate da ostanete dosledni nekim svojim namerama, a to svakako može da bude solucija u kojoj budete hteli jaču ljubavnu vezu ili brak. Partnerova podrška neće izostati u svakom slučaju. Ukoliko ste sami jedan Lav ili jedna Riba su raspolozeni za jaču ljubavnu priču sa vama.

Zdravlje

Pojačajte fizičku aktivnost i određenu dozu stresa kanališite na pozitivniji način.

STRELAC

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Posao

Pojačana doza stresa na polju posla je pomalo degutantna, jer smatrate da zaslužujete mnogo više. Osećate veliki pritisak planete Saturn, a to naročito važi za one koji su rođeni u drugoj dekadi vašeg znaka. Morate da izvršavate dosledno svoje zadatke i pokušate da se domognete činjenice koja obećava trijumf i ulazak na velika vrata za neko vreme. Ne pokušavajte ništa na silu da promenite, ukoliko se od vas traži pojačan rad i disciplina, koja mora da bude neprikosnovena. To ste do sada i uvideli. Nećete rasipati novac i to je nešto oko čega ćete morati da pazite u ovom periodu, jer investicije koje ste mislili da proteširate mogu biti pomalo pogubne po vaš finansijski status.

Ljubav

Što se emocija tiče, morate da se pazite odluke da vam treba partner sa kojim bi mogli na duže staze. Pokušajte da ostanete na nivou flerta, jer se ne sugeriše ulazak u brak i jačanje trenutne veze. Možete da budete dovoljno u fokusu, ali ne i da dužite u pravcu koji vam ne odgovara. Pokazujete određeni entuzijazam, ali isto tako i pojačan stres. Bitno je da pokušate sebe da menjate, a ne osobu pored sebe. Doza skepticizma od strane partnera je neizbežna, pa u tom smislu ima i dovoljno loših izbora, koje vas već neko vreme prate.

Zdravlje

Pazite se u saobraćaju i ne pravite nagle pokrete, koji mogu da vam naprave mali problem.

JARAC

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Posao

Ukoliko ste karijerista imaćete dovoljno dobre ideje, ali isto tako i dovoljno dobar stav, kada su određeni problemi u pitanju, pa se nećete boriti da što pre završite započeti posao od ranije. Morate da budete dovoljno otvoreni za neku jaču saradnju i sa jačim poslovnim partnerima, ali još se aspekti nisu dovoljno otvorili na putu ka vašem poslovnom uspehu na taj način. Morate da sarađujete sa jednim Strelcem, ukoliko može da vam otvori put za inostranstvo. U toj meri se savetuje dodatni oprez, jer zakoni iz različitih država mogu da se kose što se poslovne transakcije tiče.

Ljubav

Prijaju vam otvorene ljubavne veze i neće izostati u toku naredne nedelje nešto, posebno što se tiče osobe koju odavno već poznajete. Morate da ostanete dosledni svojim potrebama i svom načinu razmišljanja. Partner može da bude neko ko je rođen u znaku Riba ili Škorpije, jer moraju da nose dozu vodenog elementa. Privlače vas dijametralno različiti karakteri partnera od vas. Imate svoj stav i mišljenje i nećete se poremetiti nepotrebnim problemima koji vam se možda nameću u narednom periodu.

Zdravlje

Slidno, osim što ćete morati da vodite računa o pojačanoj tenziji, koja može da vas iscrpi.

VODOLIJA

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Posao

Vaša poslovna situacija nije loša i vi dobro znate na čemu ste kada je saradnja sa jednom Devicom u pitanju. Ostajete dosledni jednom Blizancu, koji je spreman mnogo toga da vam pruži u toku narednog perioda. Imajte na umu da se ništa ne dobija preko noći i da su smernice dovoljno prisutne da ubrzate proces rada i dobijete na vremenu. Koristite resurse u punom kapacitetu i ne pokušavajte da okolišete, jer uspeh stoji samo ukoliko budete imali jači fokus. Poslovni partner je neko ko može mnogo toga da vam reši, kada je papirologija u pitanju.

Ljubav

Možda vam se bude činilo da su se aspekti dovoljno otvorili za ono što vam se desilo, kada je u pitanju osoba rođena u znaku Škorpije ali to je bila mala zamka, koju ne možete da prevaziđete u većoj meri. Pokušajte da iznesete situaciju u svoju korist, ali isto tako i na jedan suptilniji način sve dok ne budete bili u potpunosti zadovoljni svojim emotivnim statusom. Neko može da vam pomogne na tom putu, a to bi mogla da bude jedna Devica, koja je izuzetno precizna u detaljima koje će vam predočiti.

Zdravlje

Odlično i ne morate preterano da pazite na svoj imunitet, koliko na psihu, koja je malo više naglašena.

RIBE

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Posao

Do polovine sedmice ćete imati malo pasivniji stav po pitanju postavke planeta na vašem polju posla. Energija koju dobijate kasnije od srede je dosta povoljnija za stav koji namećete već neko vreme. Umete da donosite dosta dobre odluke, koje su otvoreno postavljene za trku pobednika. Morate da ostanete dosledni svojim potrebama i da čuvate dovoljno povoljne aspekte za nešto više u toku ovog perioda, kako bi iskoristili energiju koja vam se postavila kao izazov sedmice. Na neke detalje ćete svakako obratiti veću pažnju, jer ste spremni na jače poslovne poteze u svakom slučaju.

Ljubav

Kada je u pitanju vaš emotivni segment, ne očajavajte na početku ove sedmice, jer na neke detalje morate da sačekate neko vreme i u većoj meri da se otvoreno postavite, kako bi mogli bolje da upouznate drugu stranu. Ukoliko uvidite da vam je partner težak ne očajavajte, jer to može biti i vaš lični opis i zbog možete postići daleko veći uspeh, ukoliko budete radili na sebi. Predstoji vam veća promena u svakom slučaju.

Zdravlje

Pojačano lučenje hormona stresa je moguće, pa je potrebna doza dnevnih fizičkih aktivnosti.

Astrolog: Milica Miholjčić

Pogledajte i šta su nam to zvezde zakuvale za ovo leto, barem kad je u pitanju ljubav:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA