≫ 

Ove osobine i naveću lepoticu čine rugobom!

Kaže se da je lepota u očima posmatrača, a evo koje nas loše osobine mogu učiniti ružnima u očima drugih

  • 3

Svaka žena lepa je na svoj način, ali neke osobine mogu čak i najprivlačniju ženu učiniti ružnom u očima žena i muškaraca

A evo i na koje osobine posebno da obratimo pažnju, jer osim što nas čine neprivlačnima, one ostavljaju i ružan utisak u očima drugih.

MUŠKARCI OTKRIVAJU: Evo kakve treba da budete ako hoćete da vas ZAPROSIMO!

Prevelika potreba za pažnjom

Svi volimo pažnju, ali žene o kojima pričamo su one koje ne mogu izdržati bez toga da ih neko konstantno gleda. One su glasne, neprijatne u društvu i učiniće sve kako bi baš stalno bile u centru pažnje.

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

Potreba za opijanjem

Nemamo ništa protiv malo alkohola, pogotovo kad je reč o letnjim zabavama, ali žena koja je stalno pijana i takmiči se da njena priča o pijanstvu uvek bude najgora, definitivno nije privlačna.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Tračarenje

Žene koje stalno tračare deluju jako ružno većini ljudi koji su okruženi njima. Sočni trač tu i tamo nije loš, ali ako se žena bavi isključivo tračanjem, definitivno je neprivlačna.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Bahatost

Postoji razlika između samouverene žene i one koja je jednostavno bahata. Bahate žene su retko popularne u društvu jer se niko nema volje celo vreme nadmetati s njima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ESMA

    29. avgust 2016 | 16:22

    u ZENSKOJ POTREBI ZA PAZNJOM ,STO NIJE TAKO KAKO JE OKARAKTERISANO ,KRIJE SE NEUZVRACENA NEZNOST VISE NEGO HIROVITOST ILI UMISLJENOST.PA SE NE MOZE TAKO LAKO TRETIRATI KAO SIMPTOM RAZMAZENOSTI ILI NEDOSTATKA LJUBAVI U RANOM DETINJSTVU.nARAVNO ZAVISI OD SITUACIJA U KOJIMA SE ISPOLJAVA I NACINA ISPOLJAVANJA I OSOBE OD KOJE SE OCEKUJE PAZNJA.vRLO SIROK PSIHOLOSKI POJAM DA BI SE TAKO POJEDNOSTAVLJENO SVRSTAVAO U LOSE OSOBINE KOJE MOGU DA OGADE ZENU I TO SVE SA PIJANIM NEURACUNLJIVIM PONASANJEM

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA