TOP PONUDA KONTIKIJA: Njujork za 689 evra

Mnogo je uzbudljivih gradova i metropola na svetu i u svetu ali Njujork je jedan jedini! Ne postoji, zapravo, čovek koji nije poželeo da oseti mirise i ukuse “velike jabuke”

  • 4

Da to više ne bude nemoguća misija pobrinula se agencija Kon Tiki koja je na tržište pustila program koji će biti, sigurno je, hit jeseni na top listi budućih putovanja. Sve važi isključivo i jedino za letove”preko velike bare” od 1.oktobra ove do 1.aprila naredne godine. Šta, zapravo, nudi Kon Tiki?

 

Odlazak četvrtkom i povratak utorkom po ubedljivo najpovoljnijoj ceni (od 689 evra sa uračunatim taksama) uz uslov da osim avio-leta putnik koristi i usluge hotela iz ponude Kon Tikija Hotel Pennsylvania 2* i Hotel Park Savoy 2*

 

Jasno je, naravno, da se za šest dana (četiri noćenja) ne može videti baš sve u Njujorku, ali da se može obići ono što Njujork čini Njujorkom - Peta avenija, Menhetn, Bruklin, Vol strit, Kip slobode, Tajms skver, Central park… - sasvim je sigurno jer Kon Tiki za ovaj program nudi mogućnost, svakom  individualnog anagažovanja vodiča (znanje engleskog i srpskog) koji je spreman da  po ubrzanom postupku onog ko to želi i plati, upozna  s onim što oduševlja  turiste is celog sveta koji svakodnevno pristižu u ovaj megapolis.

 

Foto: Wikimedia/chensiyuan

Foto: Wikimedia/chensiyuan

 

Ne zaboravite: Njujork je izazov jednako za dobronamerne turiste koliko i za avanturiste. Poseban i apsolutno autentičan. Upravo zarad ovih atributa Njujork godišnje poseti 45 miliona turista koji potroše oko 25 milijardi dolara.

 

A možda sve ne bi ni bilo kako danas jeste da sada već daleke 1626. godine holandski istraživač Peter Minuit nije kupio ostrvo Menhetn od Algonkvin plemena za nekakve đinđuve i alat u vrednosti od 24 dolara....Pre nego što se upustite u avanturu upoznavanja jednog ad najatraktivnijih i najmnogoljudnijih gradova sveta nije loše da znate i ovo: Njujork je bio prestonica SAD od 1789. do 1790.

 

Foto: Wikimedia/Flickr/Anthony Quintano

Foto: Wikimedia/Flickr/Anthony Quintano

 

U međuvremenu Njujojrk je postao megapolis u kome danas posluje 790.000 kompanija, odnosno grad sa 19.000 restorana u kojima se služi hrana.

 

Ulicama ovog grada dnevno krstari skoro 13.000 taksi vozila i to isključivo žute boje. Svoj boravak u ovom gradu možete i ovekovečiti. Naravno slučajno i uz uslov da vas, a da to i ne znate, uhvati neka filmska kamera jer u vom gradu se godišnje snimi više od 250 filmova...

 

Ovo su,naravno, samo inserti is svakodnevnice “velike jabuke”. A kako to uistinu izgleda najbolje je da se uverite sami - Kon Tiki vam nudi i mogućnost dogovora – u Njujorku, u zavisnosti od toga šta želite možete ostati i duže ili neki dan manje a da to opet bude po ceni koju ima samo Kon Tiki Travel.

 

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1989

    2. septembar 2016 | 13:17

    Ajmo kume da vidimo i taj New York

  • Mm

    2. septembar 2016 | 19:47

    Bi ja...ne daju mi vizu

  • Marina

    20. oktobar 2016 | 01:35

    Ko planira da ide, nek ponese i dobar džeparac. Živim u USA pa ne mogu tako često da odem u New York jer je papreno skup. Lep jeste ali cene ubijaju. Ako idete, radije kupite hranu u prodavnicama nego po restoranima jer nije baš 100% sigurno jesti svugde, ne samo u New York u nego u celoj americi. Srecno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA