≫ 

Dobila sam menstruaciju USRED MODNE REVIJE. Molila sam boga da krv ne krene da mi lije niz noge (FOTO)

Viki Kejn je odlučila da vam ispriča priču zbog koje vam nikad više neće biti žao što niste svetski priznati super-model

  • 0

Mnoge žene imaju bonu i obilnu menstuaciju, ali ako se bavite manekenstvom onda vam ne prostaje ništa drugo nego da ćutite i trpite. I, da, bilo bi poželjno da se smejete.

 

PAMETNI TAMPON JE STIGAO: Kada vidite šta sve može, oduševićete se!

 

U toku je "London Fashion Week" i svi očekuju samo lepe vesti o modi, lepoti i cenama. Međutim, za manekene je to jako naporan period, a pogotovo za žene.

 

Upravo o tome je odlučila da progovori Viktorija Kejn, piše Independent.

 

- Manekeni tokom nedelje mode imaju jako puno obaveza, a na nju dolaze već iscrpljeni od kastinga. Većina ljudi uglavnom misli da mi radimo samo revije, ali to je daleko od istine. Radimo po ceo dan sa šminkerima, frizerima, scenografima i naravno kreatorima. A posle svega toga ne smemo da propustimo nijedan parti jer nam je to jedino mesto gde sklapamo nova poznanstva, a to je bitno za buduće poslove - objašnjava Kejn.

 

Printskrin: Facebook/Vicky Cain

Printskrin: Facebook/Vicky Cain

 

Tokom ovih udarnih dana, lepotice i lepotani gotovo da nemaju vremena ni da jedu.

 

Ipak, lepoticama je daleko teže, jer može da im se desi da su usred ciklusa ili još gore da dobiju menstruaciju tokom revije.

 

- Prvi put sam imala problem sa ciklusom kada sam radila fotografisanje za jedan časopis, a bila sam jedino žensko. Tada sam bila primorana da prekinem set da bi se snabdela tamponima i ulošcima, jer sam iznenada počela da krvarim. Samo sam se plašila da ne upropastim garderobu - opisuje svoju prvu neprijatnu situaciju Viktorija Kejn.

 

Printskrin: Facebook/Vicky Cain

Printskrin: Facebook/Vicky Cain

 

Sada joj se nešto slično desilo na vrlo posećenoj manifestaciji "London Fashion Week".

 

- Uspela sam da preživim sve naporne pripreme i još sam imala snage da se šalim u bekstejdžu sa stilistima, šminkerima i fotografima. Sekund posle toga sam izašla na pistu i tog momenta sam osetila stravične grčeve u stomaku. Fikusirala sam pogled i koračala kao da se ništa ne dešava, a u sebi sam molila Boga da krv ne krene da mi lije niz noge - postiđeno govori Viktorija.

 

ŽENE NE MORAJU DA IMAJU MENSTRUACIJU: Izmišljena pilula koja eliminiše ciklus!

 

Printskrin: Facebook/Vicky Cain

Printskrin: Facebook/Vicky Cain

 

Čim je odradila svoj "krug", otrčala je do toaleta i uspela da se sredi, pre nego što je iko primetio šta joj se desilo.

 

- Sve je to baš grozno! Osećate sramotu, a u suštini ni za šta niste krivi. Ako vas boli stomak, vi nemate vremena da se presavijate od bolova. Ako vas spopadne glad, vi ne možete da se najedete, jer vam većina hrane nije dozvoljena. Ako nemate kod sebe higijenska pomagala, retko ko će moći da vam pomogne, jer niko nema vrmena da se posveti baš vama - iskrena je Kejn.

 

Od lepotica se očekuje da uvek budu na visini i da im ništa, ali baš ništa ne fali. Taj scenario je jako teško živeti.

 

Pogledajte najnoviji modni editorijal.

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA