≫ 

Voziti bicikl je super za telo, ali za vašu vaginu je KATASTROFA!

Ako preterujte s vožnjom bicikla, bićete ko da vas je Mikelanđelo vajao, ali možete ugroziti seksualnu osetljivost

  • 3

Iako je svaka fizička aktivnost odlična za zdravlje i izgled, jedna veoma popularna i dostupna vežba mogla bi veoma loše da utiče na vaš seksualni život. Reč je o vožnji bicikla, i trenažnog i klasičnog.

 

Prestanite ovo da radite dok se tuširate, da ne biste dobili rak!

 

Rezultati novijeg istraživanja objavljeni u časopisu “The Journal of Sexual Medicine” pokazuju da previše vremena provedenog na biciklu može desenzitivirati vašu vaginu, odnosno oslabiti vaše seksualno iskustvo.

 

U istraživanju su učestvovale žene koje se bave trčanjem i biciklistkinje, a uslov je bio da sve pređu najmanje 16 kilometara nedeljno.

 

Tada je otkriveno da bicikli čiji je volan postavljen niže od sedišta dovodi do većeg pritiska na polni organ, te da još više utiče na gubitak genitalne osetljivosti.

 

Evo kako da znate da ste zapatili vaginalne GLJIVICE i kako da ih se rešite!

 

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

 

Međutim, ovaj problem ne vezuje se isključivo za pripadnice lepšeg pola koje gaje strast prema biciklizmu. Nedostatak polne osetljivosti može se javiti i kod muškaraca, a u ekstremnim slučajevima čak može dovesti i do erektilne disfunkcije.

 

Naravno, naš savet nije da se odreknete uživanja u ovom sportu, već da ne preterujete, a da, ako se pojavi problem, možda ipak razmislite o nekoj novoj kardio-disciplini.

 

Saznajte i kakav donji veš muškarci najviše vole da vide na ženi:

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA