Svojoj šestogodišnjoj ćerki ofarbala je KOSU i ceo svet se razbesneo (FOTO)

Sve češće se mogu videti deca sa modernim frizurama i ofarbanom kosom, ali pitanje je koliko je to zdravo. Takav trend izaziva burne komentare

  • 10

Roditeljstvo je uvek na meti kritike okolnih posmatrača. Tako je i larva osuda poletela preko društvenih mreža ka ženi koja je ofarbala ćerkinu kosu.

 

IZBACILI SU ME IZ ŠKOLE ZBOG KOSE: Da li i vi primećujete to što je direktora razbesnelo? (FOTO)

 

Plava, zelena, ljubičasta, neon žuta i slične boje nekad su bile nezamislive za farbanje kose, ali sada su postale su pravi hit.

 

Dugine boje na kosi, "undercut" i "iscrtavanje' temena su trendovi koje su otvorili sasvim novu eru kad je reč o frizurama i stilovima.

 

Frizeri sada imaju odrešenije ruke nego ikada pre, jer većina žena želi nešto posebno, nešto drugačije, ali što šarenije.

 

Upravo takvu frizuru je poželela je i Lira (6), ćerka frizerke Meri Tomaston iz Floride.

 

Iako je pokušala da je odgovori od te ideje, Meri je na kraju pristala da svojoj mezimici ispuni želju.

A photo posted by Mary Thomaston on

 

Koristila je prirodne, privremene boje, koje ne uništavaju kosu i devojčici je napravila "undercut" s jedne strane glave. Ofarbala je to područje u tri boje, a krajnji rezultat svega je bila presrećna devojčica i mnoštvo komentara na društvenim mrežama.

 

Iako su je mnogi napali jer se "usudila" da napravi takvu frizuru i da ofarba kosu devojčici od samo 6 godina, Meri Tomaston se zbog svog postupka nije pokajala.

 

Na Instagramu je objavila fotografiju presrećne devojčice, a na negativne komentare je dala svoje objašnjenje.

 

- Rekla sam ćerki da ću joj ofarbati kosu jedino ako škola koju pohađa to dopušta. Oni nisu imali ništa protiv i Lira je dobila novu frizuru. Ne brinite ljudi, dete nije povređeno, ništa joj se nije dogodilo. Pa to je samo kosa, boje su privremene i prirodne. Lira me je dugo nagovarala da joj ofarbam kosu poput sirene i sada je presrećna - napisala je Meri na društvenim mrežama.

 

A photo posted by Mary Thomaston on

 

 

Mnogi komentari su "pucali" na to da je devojčica premlada da bi joj se farbala kosa.

 

- Zar zaistatako mislite? A kada odrasla žena ofarba kosu ovako, onda je gledate i komentirate kako je to detinjasto. Pustite decu da uživaju u frizurama koje žele, ko zna na kakvom će radnom mestu završiti kada odrastu i hoće li im neko drugi diktirati kako moraju da izgledaju, kako da se obuku. Sada je savršeno vreme da eksperimentišu sa prirodnim bojama za kosu i uživaju u tome - odgovorila je Meri na opaske.

A photo posted by Mary Thomaston on

 

 

Bilo je mnogo i onih pozitivnih komentara, sa podrškom ovoj majci jer "devojčica izgleda predivno", a osmeh na njenom licu posle ove ostvarene želje je neprocenjiv.

 

Pogledajte video i shvatićete da lako mogu da se naprave i talasi u kosi.

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pseudonim

    23. septembar 2016 | 22:18

    Meni je ovo preslatko

  • Marko Kraljević

    23. septembar 2016 | 23:13

    Dobro je te joj roditelji nisu uradili pirsove ko neke budale tamo iz amerike ili australije što su detetu hteli da urade pirs u usta .

  • Delije Čikago

    24. septembar 2016 | 00:46

    Bravo za kevu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA