Evo kako da više nikad ne zaboravite KIŠOBRAN u gostima

Ako ste i danas pokisli zato što ste juče zaboravili kišobran kod drugara, vreme je za nekoliko jesenjih super saveta

  • 4

Imate kišobran, u stvari imate jedan kod kuće i imali ste još nekoliko - jedan ste zaboravili kod drugara, drugi kod tašte, odnosno svekrve, treći vam je ostao u bivšoj firmi... Zato ste danas pokisli kao miš, mokri sedeli u kancelariji i izvesno je da će vas stići prehlada. Ah taj kišobran. Kišobrani su nekim ljudima kao upaljači, ostavljaju ih gde stignu i stalno kupuju nove, uglavnom kineske, a kad je drama - nema kišobrana.

GENIJALAN IZUM: Kišobrani posle ovoga više nikada neće biti isti! (VIDEO)

KIŠA PLJUŠTI A NEMATE KIŠOBRAN? Ovi saveti će vam pomoći da ostanete suvi

Dok ne bude izmišljen kišobran na kojem možete da navijete alarm koji će se oglasiti otprilike u vreme kad se spremate da krenete, imamo nekoliko saveta koji će vam pomoći da se ove važne stvari setite kad odete s kišobranom u goste.

Kada je suvo vreme, stvar je jednostavna - čim uđete u kuću svog prijatelja ili rođaka, stavite kišobran u cipelu kad se izujete. Pošto morate da se obujete pre izlaska, morate i da izvadite kišobran iz cipele, pa su male šanse da ga zaboravite.

Iako se stvar komplikuje kada lije kao iz kabla, a vi nikako da završite priču sa dragim ljudima. Pa kafica, pa rahat lokum, krofne, pivo, pivo... Jedna tema, druga tema, ružno vreme... Ko bi se tako opušten setio amrela? Pa vi! I to tako što ćete ga zakačiti za kvaku na ulaznim vratima stana! Ako baš sa njega mnogo curi, zamolite svog domaćina da vam da hrpicu stare štampe, čisto da mu ne pokvasite stazu u hodniku.

jpg.fora kako ne zaboraviti kisobran

Postoji još jedna mogućnost - raširite kišobran u kupatilu - u kadi ili tuš-kabini, pun stomak će vas podsetiti da posetite, što bi klinci rekli, veseli centar iliti WC pre odlaska.

I na kraju - nije loša varijanta da pazarite jedan skuplji kišobran koji vam se mnogo, mnogo dopada, kišobran koji biste nosili kao detalj. Tako postoji šansa da se za njega vežete, em zbog izgleda, em zbog toga što ste u njega više investirali.

Kao i u vezi sa upaljačima, svi zaboravljaju obične plastične, ali retko ko zaboravi zipo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MinaGogi

    21. oktobar 2016 | 12:26

    Ko se izuva u gostima? Malogradjanski primitivizam, seljacizam.

  • Belasica

    21. oktobar 2016 | 16:30

    Ja jadna gde god idem kišobran zaboravim, i moj muž kaze, bolje te hraniti nego kišobran ti kupovati.

  • Lale 11

    21. oktobar 2016 | 14:05

    Nemojte ga nositi pa ga nećete ni zaboraviti. :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA