≫ 

TAJNA KOJA REŠAVA SVE MIGRENE: Otkrivamo stari ruski zaboravljeni metod za lečenje glavobolje (FOTO)

Ruski lekari savetuju da se u terapiju lečenja glavobolje obavezno uvrste stalne vežbe, povremene masaže, a u ruskoj medicine poznati su i brojni biljni preparati koji se lako prave u kuhinji i koje možete konzumirati svakog dana

  • 1

Vežbe disanja, masaže prirodnim preparatima napravljenim u kuhinji i kapi Sibirskog žen-šena, samo su neke od metoda kojima se pacijenti u Rusiji, leče od glavobolje.

OTKRIVAMO stari ruski ZABORAVLJENI recept za pritisak (FOTO) (VIDEO)

Posle koliko sati nakon sušenja kose smete da izađete napolje, a vetar duva kao danas

Glavobolja je jedno od najčešćih oboljenja kod ljudi. Najfrekventnije se javlja kod žena između 25 i 35 godine života, ali pravila nema. Od nje se može oboleti u bilo kom dobu i teško je utvrditi kako nastaje. Ruski lekari savetuju da se u terapiju lečenja glavobolje obavezno uvrste stalne vežbe, povremene masaže, a u ruskoj medicine poznati su i brojni biljni preparati koji se lako prave u kuhinji i koje možete konzumirati svakog dana.

Kako je moguće da neko pojede JEDNO JEDINO jaje i - UMRE?!

Nina Sokolova, ruski fitoterapeut i naturopata, predlaže nekoliko prirodnih, biljnih lekova za glavobolju. Prvi je sibirski žen-šen ili eleuterokok, prirodni ekstrakt od korena biljke žen-šen.

Ubi vas migrena? Ovo voće može da reši sve probleme

Printskrin: Srpski telegraf Printskrin: Srpski telegraf

- To je veoma moćan narodni lek za efikasno lečenje glavobolje koji možete kupiti u apoteci. Potrebno je uzimati jednu kap ujutru i do dve uveče, tako da za sedam do 10 dana uzmete ukupno 14 kapi. Mnogim pacijentima bilo je dovoljno dve nedelje konzumiranja eleuterokoka da se potpuno izleče od glavobolja ili da njihovu učestalost svedu na minimum – savetuje Nina Sokolova.

IMATE PROBLEMA SA GLAVOBOLJOM? Brutalni metod lečenja ovog čoveka ZGROZIO je ceo internet! (VIDEO)

O ostalim narodnim i savremenim metodama lečenja glavobolje čitajte u sutrašnjem dodatku o zdravlju "Ruski lekar" koji dobijate na poklon uz dnevni list "Srpski telegraf!"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA