ONA SE NAŠLA U KAMPANJI ZA STARENJE I OSVOJILA SVA SRCA: A ima jedan važan savet za vas (FOTO) (VIDEO)

Melinda je stekla popularnost na Intagramu, gde ima oko 15 hiljada pratilaca

  • 1

Melinda Brejdi, dama iz Australije koja je zagazila u šestu deceniju života, i sa 54 godine je i dalje aktivni model i stilista, a ovog puta se našla u žiži javnosti zbog svog stava o starenju i lepoti.

Evo šta treba da jedete da bi vam PORASLE GRUDI!

Ona se ranije bavila manekenstvom i uporedila je kako je bilo pre 30 godina u tom poslu, a kako je danas u digitalnoj eri.

– Prelaskom sa analognog na digitalno „ono nešto” se izgubilo. Naravno, dobili smo dobre stvari poput Interneta i još gomilu toga, ali smo dobili i mogućnost i da digitalno i kozmetički usavršavamo sebe. Sve se prepravlja i ne znamo šta je pravo, a šta nije – rekla je Melinda.

Melinda živi u Melburnu i svoje godine je prihvatila dostojanstveno. Po njoj, najbitnije je da neko ima samopouzdanje, a konstantno „bombardovanje” slikama 'perfektnih' devojaka nema pozitivne efekte na one koji su nezadovoljni svojim telom.

– Dobra strana starenja je ta što imamo veće vlasništvo nad samima sobom. Svesna sam da je samopouzdanje moj najveći kvalitet. Mnogo je lakše kada prihvatite svoje godine – poručila je ona.

Nedavno je postala glavna tema australijskih medija povodom reklamne kampanje u kojoj je učestvovala za jednu maloprodajnu tekstilnu kompaniju. Kampanja je bila u vezi sa prihvatanjem različitosti, ali i starenja. Poručuje da se ponaša onako kako bi volela da se i drugi ponašaju.

Od tada je stekla popularnost na Intagramu gde ima oko 15 hiljada pratilaca. Otkrila je i jedan savet kojeg se pridržava.

– Sa 16 godina, kada sam pronašla jednu sedu dlaku, mama mi je rekla da se udaljim od ogledala. Nisam se tog saveta pridržavala sve do pedesetih, ali je sada to najvažnija misao u mojoj glavi. Ne tražim bore na licu i ostale stvari koje nisu perfektne. Ne želim da menjam svoj izgled i jedva čekam da vidim kako ću izgledati kada budem starija – samouvereno je poručila Melinda.

Video pogledajte ovde:

(Telegraf.rs / Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Apokalipsa

    1. novembar 2016 | 20:14

    Konacno normalna zena,pa najbolje da izgledam mladje od svoje djece I da ubjedim sve kako je to prirodno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA