Ona je munjevito smršala 20 kg! Saznajte kako joj je to pošlo za rukom (FOTO)

Da li verujete da je ova devojka uspela da se steše za minut? Ima i fotografije kojima to dokazuje. Ako još sumnjate, otkrijte njen recept

  • 2

Revoltirana blogerka po imenu Hale je sopstvenim fotografijama pokazala kako je moguće izgledati drastično mršavije i pozvala žene da ne veruju svemu što vide, već da prihvate svoje telo takvim kakvo jeste.

Seksi Anita je smršala 35 kilograma, za 0 dinara! A ovo je njena tajna

Imala je 169 kila, a onda je otvorila nalog na Instagramu! Pogledajte kakva je sada RIBETINA

A photo posted by halle on

Hale je na Instagramu dokazala kako ne treba baš uvek verovati "pre i posle" fotografijama kada neko pokazuje koliko je smršao. Ona je na svom primeru pokazala da je to zaista tako.

Fotografisala se u razmaku od jednog minuta u dve različite poze. I na jednoj fotografiji izgleda mnogo mršavije nego na drugoj. A zahvaljujući različitim pozama i uvlačenju stomaka.

A photo posted by halle on

- Ponosna sam na svoje telo, na to što sam prirodna žena kojoj je prijatno u sopstvenom telu. Imate to telo koje ste dobili i poštujte ga. Tretirajte ga kao najboljeg prijatelja. Ako imate šlauf na stomaku, to je okej, imam ga i ja - napisala je uz fotografije i pozvala žene da ne budu podložne nametnutim društvenim normama po kojima bi morale biti mršavije, jer je to - eto tako.

A photo posted by halle on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čarapanković

    23. novembar 2016 | 14:34

    Da. Bravo. Pa ne mogu svi biti mršavi i lepi. Znam puno žena punijih a lepih i zgodnih. Stvar je samo u shvatanju. Lično nemam taj problem, šta više, volim skladno popunjene žene.

  • .S. S.

    23. novembar 2016 | 14:57

    Redovan sex!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA