≫ 

HOROSKOP ZA 19. DECEMBAR: Bikovi, putovaćete preko granice! Vodolije, recite šta osećate, i to naglas!

Horoskop za ponedeljak. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

  • 1

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

 

www.astrousluge.com

 

OVAN

 

Možete da očekujete priliv novca. Kako se finansijska situacija poboljšava, tako i vaša motivacija raste. Možete da očekujete zanimljiv strastveni susret sa osobom koju niste videli neko duže vreme. Uživaćete u njenom društvu. Prijaće vam šetnja na svežem vazduhu.

 

BIK

 

Razmišljate o putovanju u inostranstvo. Niste sigurni da li se već opredelite za tako drastičan korak. Moguće je da delujete hladno i nezainteresovano iako zapravo niste takvi. Vreme je da malo poradite na tome kakav utisak ostavljate. Čuvajte se visoke temperature.

 

Ilustracija: Internet Archive Book Images

Ilustracija: Internet Archive Book Images

 

BLIZANCI

 

Moguće je da razmišljate o tome da se vratite školovanju ili vam je potrebna neka vrsta dodatne obuke. Pričajte sa voljenom osobom o problemima koji vas muče. Ona će imati dovoljno razumevanja i pružiće vam utehu. Preporuka je da proverite krvnu sliku.

 

RAK

 

Preporuka je da povedete računa i da ne reagujete preterano impulsivno. Sve može da se reši sasvim mirnim putem. Moguće su manje nesuglasice u komunikaciji sa voljenom osobom. Potrebno je da oboje imate više strpljenja. Odlično zdravlje.

 

LAV

 

Dolazi vam zanimljiva poslovna ponuda. Potrebno vam je još neko vreme za razmišljanje kako biste doneli odluku. Možete da očekujete početak nove veze koja bi se bazirala na strastima, a vama to odgovara. Posetite lekara radi kontrole.

 

Ilustracija: Internet Archive Book Images

Ilustracija: Internet Archive Book Images

 

DEVICA

 

U potrazi ste za novim svežim idejama koje će malo promeniti monotoniju u vašem radnom okruženju. Moguće je da vam se dopada osoba koja nije sasvim slobodna. Bez mnogo razmišljanja se možete upustiti u flert. Potrudite se da odmorite malo.

 

VAGA

 

Moguće je da danas nećete biti preterano skoncentrisani na obaveze koje vas očekuju. Pripazite da ne napravite neku grešku. Vaše emotivne dileme jedino vi lično možete da rešite. Ne očekujte pomoć od drugih na ovom polju. Prijaće vam boravak pored vode.

 

ŠKORPIJA

 

Vaša ambiciozna strana ličnosti je došla do izražaja i sada kada ste spremni za posao, ništa vam više neće stati na put. Moguće je da između vas i voljene osobe postoje neke nepremostive razlike i da vam je jako teško da nađete zajednički jezik. Sve je sasvim u redu sa zdravljem.

 

Ilustracija: Internet Archive Book Images

Ilustracija: Internet Archive Book Images

 

STRELAC

 

Od strane nadređenih dobijate pohvale za posao koji ste obavili. Povoljan je trenutak da zatražite pozajmicu. Očekuje vas zanimljivo poznanstvo sa osobom koja bi mogla pripadati nekom od vazdušnih znakova zodijaka. Bavljenje sportom vam prija.

 

JARAC

 

Saradnja sa inostranstvom će se pokazati kao veoma isplativa za vas. Možete da očekujete uspešan dan. Ukoliko ste u vezi, možete da očekujete veoma dobar odnos sa osobom koju volite. Oni koji su slobodni se pomalo dosađuju. Izbegavajte preterano masnu hranu.

 

VODOLIJA

 

Moguće je da pokušavate da napravite bolju organizaciju na svom polju finansija, ali vam jednostavno ne ide od ruke. Nije vam lako da otvoreno pokažete svoje emocije, imate neku kočnicu na ovom polju. Hronični problemi nastavljaju da vas muče.

 

Ilustracija: Internet Archive Book Images

Ilustracija: Internet Archive Book Images

 

RIBE

 

Tačno znate koji su vam ciljevi važni i za šta se borite. Potrebno vam je samo još malo vremena da realizujete sve svoje ideje. Moguće su svađe sa bračnim partnerom. Nekada imate osećaj da se ni malo ne razumete. Povedite računa o ishrani.

 

Astrolog: Ruža Ružanović

 

Proverite koju stranu mozga više koristite.

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA