≫ 

Uz Stadion Novogodišnji grad čarolija kreće 3. decembra!

U subotu i nedelju tačno u podne održaće se besplatne dečije predstave "Maša i medved" i "Frozen", nakon kojih će uslediti face painting za mališane od 13 do 15h, a onda je vreme za fotografisanje sa Deda Mrazom od 16 do 20 časova tokom celog vikenda

  • 0

Ovog vikenda, 3. i 4. decembra, otvara se Stadion Novogodišnji grad koji će kvalitetnim sadržajem i zabavom za celu porodicu na najbolji način ulepšati pretpraznični euforiju Beograda.

Već u nedelju, 4. decembra od 18 časova posetioci Stadion Shopping Center uživaće u koncertu "Kiki Lesendrić i Piloti powered by Naxi", na kome će članovi ove kultne grupe izvesti hitove "Svet je lep kada sanjamo", "Zaboravljeni", "Kao ptica na mom dlanu" i "Slučajno", ali i pesme sa novog albuma "Širom zatvorenih očiju".

Foto: Promo Foto: Promo

U subotu i nedelju tačno u podne održaće se besplatne dečije predstave "Maša i medved" i "Frozen", nakon kojih će uslediti face painting za mališane od 13 do 15h, a onda je vreme za fotografisanje sa Deda Mrazom od 16 do 20 časova tokom celog vikenda. U subotu, 3. decembra u 16h koncert će održati Ruža Rupić, poznata vlogerka i učesnica šou programa "Pinkove zvezdice". Ovo će njeno prvo koncertno druženje sa publikom i zbog toga je interesovanje ogromno.

Istog dana od 17h sa čitaocima će se družiti i Andrija Terzić, autor hit romana "Preko puta - istina" i "Plivač".

Program subota:

12h dečija predstava "Maša i medved"

13h face painting

16h koncert Ruže Rupić

17h druženje sa Andrijom Terzićem

16-20h fotografisanje sa Deda Mrazom

Program nedelja:

12h dečija predstava "Frozen"

13h face painting

18h koncert Kiki Lesendrić i Piloti

16-20h fotografisanje sa Deda Mrazom

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA