Fly Fly Travel od Kosovske Mitrovice do Subotice!

Samo nekoliko dana nakon otvaranja u Subotici usledilo je otvaranje predstavništva u Kosovskoj Mitrovici

  • 0

Nakon otvaranja poslovnice na krajnjem severu Srbije u Subotici, kompanija Fly Fly Travel proširila je svoju mrežu i na krajnjem jugu zemlje – Kosovskoj Mitrovici. U prisustvu velikog broja medija i zvaničnika poslovnicu je svečano otvorio predsednik opštine Kosovska Mitrovica, Aleksandar Spirić.

Fly Fly Travel  je osnovan je 2009. god. i predstavlja jednog od lidera u oblasti prodaje avio karata i turističkih aranžmana u regionu. Za samo 7 godina poslovanja pored mreže poslovnica u celoj Srbiji  kompanija širi svoje poslovanje na ostatak regiona i Evropske unije. Naime, kompanija svoja predstavništva ima i u Podgorici, Rijeci, Beču, Ljubljani i Istanbulu a uskoro se očekuje otvaranje poslovnice i u Sarajevu. Potvrdu uspeha predstavljaju i brojne nagrade za najbolju turističku agenciju uproteklom periodu: Brand Leader Award, Biznis Partner i Turističko Srce i brojne druge.

Stabilnim i uspešnim poslovanjem kompanija želi da doprinese svim krajevima Srbije a pogotovo krajnjem jugu, Kosovu I Metohiji. Tim povodom predsednik opštine Kosovska Mitrovica je izjavio:

- Otvaranje ekspoziture kompanije Fly Fly travel podiže turistički potencijal Kosovske Mitrovice, a građanima drugih delova Srbije otvara se mogućnost da obiđu – ne samo Kosovsku Mitrovicu, već i ostale turističke destinacije na prostoru Kosova i Metohije - naglasio je Spirić.

- U godini koja je pred nama bavićemo se otvaranjem malih i srednjih preduzeća kako bismo ublažili stopu nezaposlenosti i omogućili mladim ljudima da budu angažovani kao što je to učinjeno danas i ohrabriti ih da ostanu na ovim prostorima - dodao je Spirić.

Foto: Promo Foto: Promo

Menadžment kompanije želi da da pozitivan signal svim uspešnim kompanijama iz Srbije da bi trebale da ulažu u krajnji jug zemlje, a tim povodom izvršni direktor kompanije Luka Dragašević u Kosovskoj Mitrovici je izjavio:

- Širenjem mreže poslovnica i razvojem našeg poslovanja želimo pozitivno da utičemo na razvoj tržišta i da doprinesemo razvoju receptivnog turizma. Fly Fly Travel je i zastupnik za više avio kompanija u Srbiji i smatramo da baš taj resurs možemo da iskoristimo da takođe pozitivno doprinesemo razvoju domaćeg turizma.

Pored osnovne delatnosti, prodaje turističkih aranžama i avio karata, kompanija izdaje i Fly & Travel Magazine, časopis o civilnom vazduhoplovstvu, putovanjima, turizmu, poseduje Fly Fly Shop u kojem se mogu kupiti modeli maketa raznih aviona, kao i Fly Fly Akademiju, centar za obuku kabinskog osoblja.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA