NEDELJNI HOROSKOP: Rakovi, vi volite akciju! Device, opustite se maksimalno! Ribe, vreme je da otputujete, i to na duže!

Nova nedelja donosi novi raspored zvezda i planeta. Saznajte šta vas čeka u peridu od 16. do 22. januara - da li je na pomolu neka nova ljubav, uspeh u karijeri, zdravstveni problem i još mnogo toga

  • 0

Nedeljni horoskop otkriva šta će vam se dešavati u narednom periodu. Saznajte da li vas možda čeka neka nova ljubav ili prekretnica u karijeri.

 

www.astrousluge.com

 

OVAN

 

Foto-ilustracija: pixabay

Foto-ilustracija: pixabay

 

Posao: Početak sedmice će obeležiti dovoljno izazovan aspekt Meseca i Saturna u vašem polju novca, posebno onog koji dolazi od klijenata, pa će te tamo i najviše pažnje usmeriti. Ako se kojim slučajem bavite privatnim poslom, možete bez izuzetka očekivati odličnu zaradu. U suštini, vreme nećete trošiti uzalud. Dobitak kroz timski rad je nešto na šta ste već duže vreme računali, pa oni koji su angažovani za druge imaju odličnu šansu da se dokažu na svakodnevnim aktivnostima.

 

Ljubav: Na pomolu vam je jedna karmička ljubavna priča. Možda ste još uvek pod utiskom prethodne veze, ali se situacija prilično promenila od tada. Privlačite tajanstvene osobe koji se bave sumnjivim poslovima. Budite obazrivi prilikom izbora i proverite svaku izgovorenu reč partnera. Ovo važi naročito za one koji su u vezi.

 

Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije. Pokušajte sa meditacijom.

 

Šta naredne sedmice čeka Bika i ostale znake, pročitajte u nastavku.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA