≫ 

HOROSKOP ZA 24. JANUAR: Strelčevi, danas držite jezik za zubima! Ovnovi, čuvajte se lažnih prijatelja!

Horoskop za utorak. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

  • 0

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

www.astrousluge.com

OVAN

Nisu baš svi u poslovnom okruženju dobronamerni, pa povedite računa o tome. Potrudite se da verujete sopstvenim instinktima. Osoba koja vam se dopada se nekako udaljila od vas, pa niste sasvim sigurni kako da postupite. Osetljiva vam je kičma.

BIK

Hvata vas nervoza jer niste sasvim sigurni u svoje sposobnosti. Ne bi trebalo da sumnjate u sebe. Emocije su vam promenljive jer vam deluje da voljena osoba više ne oseća isto što i pre. Moguće je da brinete bez razloga. Povedite računa o unosu tečnosti.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

BLIZANCI

Ukoliko očekujete neke važne dokumente ili formalna rešenja, treba da imate na umu da danas nije povoljan dan za to. Možete da očekujete zanimljiva dešavanja na ovom polju... Dolazi vam poznanstvo sa jednom pozitivnom osobom. Mogući su manji problemi sa holesterolom.

RAK

Niste zadovoljni situacijom na polju finansija i smatrate da biste mogli da imate daleko veći priliv novca... Na emotivnom planu nije sve idealno. Ako ste zapostavljali neke probleme iz prošlosti, oni će vam sada zakucati na vrata. Proveravajte krvni pritisak.

LAV

Pod velikim ste pritiskom i imate mnogo poslovnih obaveza. Potrudite se da ne padate pod negativan uticaj okruženja. Partner vam je maksimalno posvećen i uradiće sve ono što je do njega kako bi vam ugodio i učinio da se osećate lepo. Moguća je glavobolja.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

DEVICA

Imate mnogo posla pred sobom i potrebno je da budete maksimalno skoncetrisani. Daćete sve od sebe. Dopada vam se jedna zanimljiva osoba sa kojom imate dobru komunikaciju. Imate velike nade da će taj odnos biti pozitivan. Osetljivi ste i podložni problemima.

VAGA

Suzdržite se od bilo kakvih rizika ali i od preterano ekscentričnog ponašanja u poslovnom okruženju. Dolaze vam promene na ovom planu. Moguće je da ne možete ni da zamislite nova dešavanja koja vam slede! Puni ste energije!

ŠKORPIJA

Ukoliko se bavite privatnim poslom moguće su manje komplikacije, pa povedite računa o tome... Na polju ljubavi nema većih promena kod vas danas. Može se reći da vam je situacija sasvim mirna i stabilna i da se možete osloniti na svog partnera. Povedite računa o želucu.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

STRELAC

Možete se nepromišljeno upustiti u probleme sa poslovnim saradnicima. Komunikacija vam nije najbolja. Potrebno je da izdvojite više vremena kako bi se posvetili voljenoj osobi. Ona vapi za vašom pažnjom i nežnošću... Bolovi u predelu vrata.

JARAC

Veoma ste snalažljivi i lako nalazite rešenja za probleme koji su vam iskrsli na poslovnom planu. Upotrebite svoju maštu u odnosu sa voljenom osobom. Potrebno je da unesete neke promene kako bi osvežili atmosferu. Potreban vam je odmor.

VODOLIJA

Moguće je da vam nije lako da se pokažete kao osoba od autoriteta i da vam to smanjuje samopouzdanje na poslu. Pokažite voljenoj osobi dovoljno razumevanja i vaš odnos će se popraviti. Ako ostanete sebični, ostaćete sami. Izbegavajte cigarete.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

RIBE

Nećete se pokajati ako budete uradili onako kako osećate da je najbolje. Ne mora niko da vas uči kako da radite svoj posao. Potrudite se da promenite svoj stav prema voljenoj osobi. Nekada se ponašate previše distancirano. Proverite svoju dioptriju za svaki slučaj.

Astrolog: Ruža Ružanović

Proverite koja strana mozga vam je aktivnija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA