≫ 

HOROSKOP ZA 31. JANUAR: Blizanci, sviđa vam se baš posebna osoba! Ribe, guši vas veza i morate to da rešite!

Horoskop za utorak. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

  • 0

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

www.astrousluge.com

 

OVAN

 

Spremni ste za nove izazove. Imate mnogo energije i želite da se dokažete pred svojim nadređenima. Moguća je prolazna avantura sa osobom koju znate iz viđenja. Još uvek vam ne dolazi prilika da uđete u ozbiljnu vezu sa nekim. Veoma ste osetljivi danas.

 

BIK

 

Moguće je da nemate najbolju komunikaciju sa svim saradnicima i da vam to predstavlja veliku kočnicu danas. Možete da očekujete pozitivnu situaciju na ljubavnom polju. Osoba koja vam se dopada vas je primetila. Potrebno vam je više sna.

 

Foto-ilustracija: pixabay.com

Foto-ilustracija: pixabay.com

 

BLIZANCI

 

Ukoliko su vam potrebna neka nova dokumenta ili odobrenja od strane suda, možete da očekujete pozitivnu situaciju. Možete da očekujete neko novo poznanstvo. Sasvim spontano se zbližavate sa osobom koja deluje posebno. Nervna napetost.

 

RAK

 

Čekate strpljivo svoju šansu za uspeh i spremni ste na sve kako biste ostvarili svoje ideje. Dopada vam se osoba rođena u nekom od vatrenih znakova. Strasti se bude između vas dvoje i polako počinju igre bez granica! Problemi sa tahikardijom su mogući, čuvajte svoje srce.

 

LAV

 

Razmislite o tome da malo bolje organizujete svoje finansije, ako ne želite da dođete do velikog minusa. Očekuje vas zanimljiv susret sa osobom koja je veoma harizmatična, lepa i na neki način popularna u društvu. Razvijajte zdravije navike.

 

Foto-ilustracija: pixabay.com

Foto-ilustracija: pixabay.com

 

DEVICA

 

Potrebna vam je podrška osobe od poverenja. Nekada jednostavno ne možete sve sami da završite. Veoma brzo i lako možete da osvojite pažnju osobe koja vam se dopada. Po mnogim parametrima ste baš vi nen tip! Manji pad energije je moguć, pa povedite računa.

 

VAGA

 

Vredno radite i važno vam je da ostvarite poslovni uspeh, kao i adekvatne finansijske rezultate. Sigurni ste u svoja osećanja. Ništa ne može da vam poljulja planove. Pokazaćete voljenoj osobi da je ona jedina za vas. Prijala bi vam meditacija.

 

ŠKORPIJA

 

Rešavate probleme koji su vam ostali nagomilani iz prethodnog perioda. Možete da se nadate važnim pomacima. Osoba koja vam se udvara će uskoro odustati ako ne budete pokazali nikakav znak da ima šanse kod vas. Prijalo bi vam bavljenje sportom.

 

Foto-ilustracija: pixabay.com

Foto-ilustracija: pixabay.com

 

STRELAC

 

Možete imati mnogo sreće na ovom planu! Kao da se sve namestilo samo zato da biste vi imali uspeha! Dolazi vam prilika za početak emotivne veze koja bi mogla da traje na duže staze. Nećete se pokajati! Odlično se osećate! Pred vama je veoma povoljan dan.

 

JARAC

 

Ukoliko se bavite privatnim poslom, pred vama je izuzetno povoljan dan. Sreća je na vašoj strani, u to ne treba da sumnjate! Imate odličan odnos sa voljenom osobom. Razumete se jako dobro i uzajamno podržavate u svemu. Uživate sa ljudima koje volite.

 

VODOLIJA

 

Ukoliko ste planirali poslovno putovanje, možete da očekujete da ćete ostvariti značajan uspeh. Možete imati jako dobru vezu sa osobom koja je rođena u znaku Lava. Vas dvoje ste spoj koji se ne viđa često ali možete uspeti! Puni ste energije!

 

Foto-ilustracija: pixabay.com

Foto-ilustracija: pixabay.com

 

RIBE

 

Okrenuti ste bavljenju privatnim problemima i trenutno vam posao nije prioritet, što je sasvim uredu. Burna situacija na emotivnom planu od vas zahteva mnogo energije. Vreme je da se posvetite rešavanju haotičnog stanja. Nemojte da se naprežete previše.

 

Astrolog: Ruža Ružanović

 

Proverite koja strana mozga vam je aktivnija.

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA