≫ 

Pronašli smo najseksepilniji deo ženskog tela! Iznenadićete se 100%

I na ženskom i na muškom telu sve može biti seksi, nešto može biti više seksi, neki delovi su najseksepilniji, a vi nećete pogoditi šta nosi ovu laskavu titulu

  • 8

Da se s vremena na vreme ne pojavi neko istraživanje poput ovog, većina nas, i muškaraca i žena, živela bi u zabludi misleći da zna koji je najseksepilniji deo tela suprotnog pola. Grudi, noge, guza kod žena, ramena, leđa, stomak kod muškaraca, to je neka prava i verovatno subjektivna asocijacija. O ovim delovima tela najviše se priča i piše, na njih se stavlja akcenat u teretani. A jedno skorašnje istaživanje kaže da nije baš tako.

Šta čini ženu privlačnom, a nisu GRUDI i GUZA?

Delovi muškog tela na koje se palite otkrivaju vaš karakter!

Izgleda da se neki drugi delovi ženskog i muškog tela smatraju seksepilnijim od ostalih.

Da li vam se jeza sjuri niz kičmu i završi "tamo dole" kad ugledate duge izvajane ženske noge? Ili kada vidite naznake bujnijeg dekoltea, razgolićen vrat ili fine članke, možda laktove... Ipak, izgleda da to nije nešto od čega će vam se ubrzati puls.

Naime, američka podružnica britanskog lanca apoteka "Dr. Felix" objavila je infografike na kojima je prikazano koje delove tela muškarci kod žena smatraju najseksepilnijm, a koje su urađene na osnovu opsežnog istraživanja ovog lanca.

I rezultat je baš neočekivan: najatraktivniji deo jedne dame jeste njeno lice - 46 odsto muškaraca smatra lice naj seksi delom ženskog tela, a na drugom mestu je - sa 18 odsto - guza.

Foto: drfelix.co.uk Foto: drfelix.co.uk

Veoma čudno, ali grudi su manje atraktivne čak i od kose, koja je zauzela treće mesto, što svakako opravada sve vreme i trud koji žene troše na uvijanje, peglanje i farbanje.

Foto: drfelix.co.uk Foto: drfelix.co.uk

"Dr. Felix" je ispitao i kako se afiniteti menjaju s godinama. Najvažnije otkriće je da su mlađi muškarci hipnotisani lepim guzama, dok stariji muškarci vole lepo lice više od svega ostalog.

Naravno, urađeno je istraživanje - šta žene smatraju najatraktivnijim kod muškaraca? A rezultati stižu:

Foto: drfelix.co.uk Foto: drfelix.co.uk

Kada je reč o ženama, 24 odsto njih smatra da su muška prsa, odnosno muške grudi ultraseksi, potom sledi 22 odsto žena koje jako uzbuđuje muška kosa, a potom su to ruke sa 19 procenata.

To u prevodu znači da bi najbolja investicaja svakog muškarca ove godine mogla biti članska karta teretane i kupovina dobrih proizvoda za negu kose.

Foto: drfelix.co.uk Foto: drfelix.co.uk

Kako stare, ženama kosa im postaje sve važnija, i to verovatno zato što mnogo muškaraca s godinama gubi kosu.

Naravno, nije sramota biti ćelav, to čak može biti i veoma seksi - a to nas vraća na potpuno lični doživljaj najseksepilnijeg dela tela kod suprotnog pola.

Koji je vama najseksepilniji deo tela na osobama suprotnog pola? Svoje favorite podelite sa nama u komentaru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Racunica

    11. februar 2017 | 11:14

    Najseksipilniji deo na nama muskarcima za 99,9% zena je racun u banci.Sto veca suma to smo seksipiniji.

  • Patrijarh Titokamonu

    11. februar 2017 | 14:31

    U moje vreme lice je bilo uglavnom,a danas samo noge i dupeta.

  • Doberman

    11. februar 2017 | 13:19

    konja kad kupujes gledas mu kopito, zube i dlaku, to vazi i za bedevije, valjda...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA