Luksuzni hoteli sa najvećim popustima u agenciji Travelland!

Upravo na najbolje hotele u Grčkoj, odobravaju se najveći popusti u agenciji "Travelland"

  • 0

Bilo da želite iznenaditi partnera ili celu porodicu, aranžmanom za neki od luksuznijih hotela, sada to može biti značajno jeftinije u turističkoj agenciji "Travelland".

Svima je dobro poznato pravilo da kada nešto kupuješ i ne znaš šta je dobro, onda treba da gledaš ono što je skupo. Turistička agencija "Travelland" ove godine ruši takva pravila. Upravo na najbolje hotele u Grčkoj, odobravaju se najveći popusti u agenciji "Travelland".

- Tačno je da zaista ozbiljne popuste imamo za hotele koji su kategorisani sa pet zvezdica rekao nam je Milan Jovanić iz agencije "Travelland". – Mnogi od onih hotela koji su do sada možda nekome bili nepristupačni, sa ovakvim cenama postaju realnost. Bilo da želite iznenaditi partnera ili celu porodicu, aranžmanom za neki od luksuznijih hotela, sada to može biti značajno jeftinije u agenciji "Travelland".

Foto: Promo Foto: Promo

U turističkoj agenciji "Travelland" za ovogodišnje leto posebno izdvajaju hotel "Porto Carras Sithonia" za koji se cene aranžmana kreću već od 974 €, a zavise od termina, vrste sobe, broja osoba, načina plaćanja. Za uplate u celosti se odobravaju dodatni popusti, na već snižene cene. Ovaj hotelski kompleks sadrži i još luksuzniji hotel "Porto Carras Meliton"za koji u agenciji "Travelland" odobravaju popuste do čak 43%, što je fantastično za jedan hotel ovog ranga.

Foto: Promo Foto: Promo

Hotel "Cronwell Sermilia" je najnoviji hotel iz hotelskog lanca "Cronwell". Smešten je na obali mirnog mesta Psakudija, na Sitoniji. Za ovaj hotel agencija "Travelland" odobrava popuste do čak 37%. Posebno treba izdvojiti specijalnu akciju u kojoj deca sa dvoje odraslih ne plaćaju aranžman za hotel "Cronwell Sermilia". Sa cenama već od 872 € za celu porodicu, ovaj hotel je izuzetno pristupačan.

Foto: Promo Foto: Promo

Turistička agencija "Travelland" na poluostrvu Halkidiki izdvaja još ponude za hotel "Alexandros Palace" na Atosu sa 32% popusta i hotel "Mirraggio Thermal & Spa" na Kasandri, kao posebno luksuzan hotel sa 35% popusta. "Miraggio Thermal & Spa" je zaista fantastičan turistički objekat koji je izgrađen prošle godine i nudi vrhunsku uslugu. Turistička agencija "Travelland" i za ove hotele ima specijalnu akciju koja traje do 14.02.

- Ekskluzivne popuste na luksuzne hotele imamo i za druge regije u Grčkoj objasnio je Milan Jovanić iz agencije "Travelland". – Svi zainteresovani treba da pogledaju i našu ponudu za Olimpsku regiju ili Tasos.

Foto: Promo Foto: Promo

Na ove dve lokacije agencija "Travelland" posebno izdvaja hotel "Cronwell Platamon Resort" na Olimpskoj obali, kao i novi hotel "Thassos Grand Resort" na Tasosu. Aranžman za hotel "Cronwell Platamon Resort" može se uplatiti sa 32% popusta i odličnom akcijom za maksimum dvoje dece gratis koja su mlađa od čak 16 godina. Za novi hotel "Thassos Grand Resort" agencija "Travelland" odobrava čak 57% popusta i cene aranžmana se kreću već od 913 €.

Uglavnom sva aktuelna sniženja traju do 14.02. pa svi zainteresovani treba što pre da pozovu agenciju "Travelland" ili da poste njihovu interenet prezentaciju na www.travelland.rs.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA