Budite prvi! SAJAMSKI POPUSTI u agenciji VIVA TRAVEL

Ranim bukiranjem u prilici ste da izaberete onaj smeštaj na željenoj destinaciji koji najviše odgovara vašim potrebama i to po dosta sniženim cenama u odnosu na one u visokoj sezoni

  • 0

Ako ste od onih koji svoj letnji aranžman uplaćuje po sistemu FIRST MINUTE, sad je više nego pravi trenutak. Ranim bukiranjem u prilici ste da izaberete onaj smeštaj na željenoj destinaciji koji najviše odgovara vašim potrebama i to po dosta sniženim cenama u odnosu na one u visokoj sezoni.

U susret predstojećem Sajmu Tirizma od 23.-26. februara kada se obično očekuju najveći popusti, agencija Viva travel je te popuste već omogućila u svojim poslovnicama – Krunska 48, YUBC Bul Mihajla Pupina u Beogradu i Železnička 13 u Novom Sadu. Pa tako u skladu sa ovogodišnjim sloganom sajma "Uživajte na vreme", zaista možete obezbediti svoje uživanje pre svih. Budite prvi!

Najtraženiji su avio aranžmani za leto 2017. i to za grčka ostrva kao što su Krf, Kefalonija, Lefkada, Parga, Krit, Rodos, Skiatos. Porodice radije biraju kopneni deo Grčke pa u agenciji Viva Travel imaju širok izbor letovališta po FIRST MINUTE cenama:

NEA VRASNA od 29 evra

ASPROVALTA od 35 evra

STAVROS od 39 evra

NEOS MARMARAS od 45 evra

OLYMPIC BEACH od 55 evra

PEFKOHORI od 59 evra

LEPTOKARIA od 59 evra

HANIOTI od 65 evra

POLIHRONO od 65 evra

PARALIA od 75 evra

Svi paket aranžmani uključuju autobuski prevoz i smeštaj od 10 noći u nekoj od vila iz ponude agencije. Ono što se može nazvati pravom AKCIJOM jeste to da prvi polasci za Grčku koštaju svega 4.990din po osobi. Da, prava šok cena, jer ona uključuje i prevoz i boravak od 10 dana. Nadamo se da ćete, ako ste dovoljno brzi, uspeti da je iskoristite.

Foto: Promo Foto: Promo

Već toliko spomenuta i očaravajuća Italija, i ove godine među letnjim destinacijama izdvaja se živopisna, isnpirišuća Sicilija. Na ovo ostrvo možete letovati birajući i avionski ali i autobuski prevoz.

Paket aranžman autobusom od 14 dana sa noćenjem u Rimu i Bolonji košta od 345 evra, dok paket avionom direktno na Siciliju košta od 429 evra.

Agencija Viva travel je ove godine uvela direktan čarter let za Rimini. U ponudi je više od 10 hotela sa uslugom polupansiona i noćenja sa doručkom tokom letnje sezone.

FIRST MINUTE popust za Rimini odnosi se i na autobuski aranžman:

RIMINI, 10 dana, autobusom…..cena od 205 €

Nestandardan tip letovanja je definitivno rezervisan za kružnu turu kroz Španiju, Francusku i Italiju.

Boravak u Đenovi i nekom od uzbudljivih letovališta Španije, poseta Kanu, šetnja kroz Nicu i ispijanje koktela na Azurnoj obali, je zaista avantura za sebe.

Foto: Promo Foto: Promo

Pre letnjeg odmora, častite sebe obilaskom nekog od evropskih gradova u vreme uskršnjih i prvomajskih praznika.

Od Beča, Budimpešte, Praga, preko Firence, Rima, Milana, Venecije do Napulja, Lisabona, Moskve… izbor je širok i primamljiv. A cene još bolje!

Foto: Promo Foto: Promo

Uživajte na vreme!

www.vivatravel.rs

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA