≫ 

ZA MUŠKARCE KOJI NEMAJU VREMENA: 3 efektna i jeftina poklona za 8. mart koja će oduševiti svaku ženu (VIDEO)

Znamo da je mnogo vas koji nisu stigli još da pripreme iznenađenje za dragu žensku osobu. Zato imamo tri fenomenalna i isprobana poklona koja malo koju ženu neće oduševiti

  • 2

Znamo da i vi, kao i većina ljudi danas, teško možete da se izvučete iz obaveza i da nađete vreme za jurcanje po gradu ne biste li pronašli pravi osmomartovski poklon za žene koje vam u životu znače. Zato je produkcija naše kuće osmislila i snimila ove tri super fore koje će vas pred svakom pripadnicom lepšeg pola predstaviti u najboljem svetlu.

Uzeo je obične konzerve od tunjevine i napravio nešto što je njegovu devojku oborilo s nogu (VIDEO)

Mislite da su ovo mafini? Ne, ne, ovo je nešto mnogo genijalnije (VIDEO) (RECEPT)

Za fine zalogaje

Napravite svečani osmomartovski ručak ili večeru, a ovo je super način da aranžirate escajg. Ništa prostije, a o tome svedoči ovaj snimak:

 

Ruža od jagode

Nema jednostavnijeg, duhovitijeg i slađeg načina da je obradujete nego da od jedne bobice napravite jestivi cvet, ovako:

 

Lična šolja

Ona je jedinstvena i zaslužuje unikatnu šolju. A sigurno u kući imate bar jednu belu šolju i bar dva laka za nokte. Evo uputstva:

 

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA