Gastarbajter iz Minhena spustio naše devojke: Samo kačite golotinju na Fejsbuku, kako da upoznam normalnu devojku?

Kad jedan mlad čovek želi da upozna srodnu dušu, to danas uopšte nije lako

  • 27

Kako danas mladi ljudi ostvaruju kontakte i veze? Ako niste u dobi kada tražite svoju srodnu dušu, to vreovatno i ne znate. Vremena su se promenila, pa su se promenili i mladi, a koliko - o tome piše jedan razočarani mladić.

Popila je 4 votke sa energetskim pićem u klubu i ujutru na Jutjubu videla svoj seks sa trojicom (VIDEO)

Ovo je PRAVA ISTINA o tome da li se devojčice napijaju gurajući TAMPON SA VOTKOM U SVOJU VAGINU!

Hrvoje Josipović napisao je na sajtu feix-magazin.de, a prenosi hercegovina.info, komentar u kom kaže:

Ponekad ne možete verovati kako je teško pronaći "normalnu" devojku i partnerku za život. Muškarci danas zaista imaju problem. Iako će ovo što ću napisati zvučati možda neobično, sa mnom će se složiti većina muškaraca,

Generacije ispod 25. godine promenile su mnogo toga, dozvale puno lošeg u vaspitanje, ali i u sve ostalo.

Na primer, živim u Minhenu gde ima mnogo noćnih klubova u kojima se susreću i druže mladi s naših prostora. U klubove zalaze brojne naše devojke u dobi od 15 do 25 godina. I moram priznati, zgrozi me kada vidim šta rade. Istina, stvarno lepo izgledaju, lepo se obuku iako često neprimereno. Ali ne možeš ih ni pogledati, a kamoli prići i upasti u neku priču osim ako ne izgledaš kao Kristijano Ronaldo i ako imaš novaca.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Sve gledaju samo korist, i nije to samo slučaj kod naših devojaka u Nemačkoj, već i u domovini.

Još jedan problem, a koji nije postojao pre desetak godina, jeste i Fejsbuk. On sve kvari. Čim upoznaš curu, osvaneš na Facebooku. A ono što vidiš na njenom Fejs profilu, natera te da se predomisliš oko prve kafe s njom. Više od pola njihovih fotografija je čisto pokazivanje grudi i zadnjica. Pokazuju golotinju pa, čini mi se, više nego lice. I sve da bi zaradile što više lajkova jer misle da su tako popularne i više poželjne. Hodaju tako polugole naslikavajući se, ne ostavljajući muškarcu ništa za maštu i misle da su neke "ribe", a arogancija im ode do nebesa.

Foto: Profimedia/Wavebreak Foto: Profimedia/Wavebreak

Pa gde su cure koje možeš osvojiti duhovnošću, osmehom, karakterom? Gde su one s kojima možeš planirati život, normalno živeti, pričati o svemu, a ne samo o Fejsu, fotkama i izlascima.

I sve češće se mogu videti devojke kako piju alkohol više nego muškarci. Nema ženske prefinjenosti, to je tako ružno za videti. Dođeš za sto nekolicine devojaka, a ono tamo boca viskija, broj da ne nabrajam.

Ima izreka koja kaže: "Cure su pre kuvale kao mame, a danas piju kao tate." Žalosno, ali je istinito.

One danas ne poštuju pravog muškarca, očekuju papučara i frajera u istom, da sve bude po njihovom. Razmažene...

I za kraj pitam: "Kako da ja u ovakvom vremenu nađem curu ili ženu s kojom ću planirati budućnost, živeti u harmoniji, stvarati život i decu učiti vrednosti koje sad nemaju nikakav značaj? I zašto cure ne cene dobre momke, a kretene vole?"

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Save

Save

Save

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    19. mart 2017 | 15:28

    Sve se slažem s momkom. Zgrožena sam. Ali imam i ja pitanje za momke. Zašto nas normalne koje se tako ne ponašamo niko ne gleda? Većina momaka i traži tu golotinju a tek kad kažeš da ne piješ, odmah te označe kao čudnu i nekoga ko neće zabavu? Ovo što je on gore napisao postala je norma u životu među i muškarcima i ženama. Teško je danas opstati kao normalan i ne razvratan

  • Delija

    19. mart 2017 | 13:38

    Brate mili upravu si za sve.Sad im je bitno da pokazu guzu i grudi i da nadju sponzora........

  • Rakisa

    19. mart 2017 | 14:03

    Sve si u pravu brate. Nazalost tako je

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA