U agenciji TRAVELLAND Sicilija nikada bliža!

Tokom marta meseca u turističkoj agenciji „Travelland“ odobravaju izuzetne popuste na aranžmane za Siciliju. Ove povoljnosti možete iskoristiti do kraja marta, a za pojedine hotele se odobravaju popusti do 12%

  • 3

Sicilija, kao svetski popularna destinacija, postaje sve bliža i našim turistima zahvaljujući agencijama kao što je „Travelland“. U pitanju je najveća regija Italije i najveće ostrvo Mediterana. Sicilija sadrži pomešane kulturne uticaje, bogatu istoriju, raznovrstnost hrane, pića i uzavrelu atmosferu domaćeg stanovništva. Sicilija je svet u malom, kako bi to rekli Italijani.

- Nekoliko godina unazad, Sicilija je jedna od najtraženijih destinacija u našoj agenciji – rekao nam je Milan Jovanić iz turističke agencije „Travelland“. – Siciliju ne treba mnogo objašnjavati. Čarter letovima u našoj organizacji, možete već za oko dva sata biti na nekoj od egzotičnih plaža Sicilije.

Ovo ostrvo izlazi na dva mora: Jonsko i Tirensko, ali turistička agencija „Travelland“ nije slučajno odabrala mesta na istočnoj obali Sicilije. Taormina i Đardini Naksos su najpoznatija letovališta Sicilije. Udaljena na samo 5 km jedno od drugog, ova dva mesta privlače turiste iz svih krajeva planete. Đardini Naksos sa svojim prelepim zalivom i peščanim plažama. Taormina na brdu iznad, sa zadivljujućim pogledom na Jonsko more.

Foto: Promo Foto: Promo

Turitička agencija „Travelland“ preporučuje hotele Corallo Hotel 4* i Sporting Baia Hotel 4* sa 12% popusta, Villa Athena Hotel 3* sa 10% popusta i Sant Alphio Garden & Spa 4* sa 5% popusta. Na destinaciji se može organizovati veliki broj fakultativnih izleta od kojih je svakako najpoznatiji obilazak sela u kojima su snimani delovi Kopolinog remeg dela, filma „Kum“.

Hotell Corallo 4* se nalazi između Đardini Naksosa i Taormine, na oko 1km od centra Đardini Naksosa. Povezan je gradskim prevozom sa oba grada, a na samo 200 metara od mora.

Sporting Baia 4* se nalazi na samoj plaži, a na glavnom šetalištu Đardini Naksosa i jedan je od popularnijih hotela u ovoj regiji.

Foto: Promo Foto: Promo

Villa Athena Hotel 3* smešten je u centru mesta Đardini Naksos, oko 30 metara od plaže, a čini jednu celinu zajedno sa hotelom Sporting Baia 4*.

Sant Alphio Garden & Spa 4* nalazi se u mirnoj regiji na oko petnaestak minuta hoda od centra Đardini Naksosa i 150 metara od plaže.

Pored ovih hotela, turstička agencija „Travelland“ u svojoj ponudi ima i druge hotele na Siciliji: San Pietro Hotel 3*, Hellenia Yachting 4*, Albatros Hotel 3*, Hilton Giardini 4* i još mnoge druge. Celokupnu ponudu možete pogledati na internet prezentaciji ove agencije: www.travelland.rs i iskoristiti neku od povoljnosti do 31. marta.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tea

    21. mart 2017 | 09:58

    Vec 15 god. letujem na Siciliji, tacnije u Taormini i Djardini Naksosu i nemam nameru da menjam destinaciju...sve je fenomenalno...hrana, more, priroda, znamenitosti, ljudi...preporucujem svima koji imaju mogucnosti, zaljubice se u Siciliju...mia bella Sicilia....

  • Goxy

    30. mart 2017 | 09:48

    Krecem jos danas Sicilija pravo mesto...

  • Cecilija

    22. mart 2017 | 00:12

    Sreca sto moji prijatelji zive u Taormini !Jedva cekam uskoro da otputujem !!!!Siciliju bih svakom preporucila !!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA