Top 5 predloga: Gde putovati tokom predstojećih praznika!

Sa prolećem dolazi i potreba da nešto menjamo, da se više krećemo, a sa tim i bolje osećamo. Ključ sreće krije se u iskustvima, ne u materijalnim stvarima, kažu čak i neka istraživanja. A najlepša iskustva su ona sa putovanja!

  • 13
Foto: Promo Foto: Promo

Kako nam se bliže Uskrs i Praznik rada, sve je veća potražnja za evropskim gradovima koji se inače i najviše posećuju u ovo doba godine.

Istraživali smo koje destinacije su najtraženije za prolečne praznike, a u agenciji Viva travel su nam izdvojili neke od atraktivnih:

Foto: pixabay.com Foto: pixabay.com

AMSTERDAM

Autobusom, 9 dana ….12.04…..269€

Amsterdam je jedan od retkih gradova Evrope u kome ćete se najmanje osećati kao stranac. Predstavlja jedinstven muzej na otvorenom, riznicu nesvakidašnjih građevinskih ostvarenja, uskih fasada, nebrojanih kanala… A noćni život je pravi izazov.

Foto: pixabay.com Foto: pixabay.com

U okviru ovog paket aranžmana može se otići na izlete - Malu i Veliku holandsku turu. Posećuje se živopisno seoce  Zaanse Schans - poznato po vetrenjačama, gradić  Volendam - poznat po radionicama klompi i sirevima, zatim Hag, Ševeningen, Roterdam… U okviru ture, boravi se i u Pragu i Minhenu.

Foto: Pixabay Foto: Pixabay

PARIZ

Autobusom, 9 dana…..12.04…..235€

Pariz je svakako najromantičniji i najposećeniji evropski grad. A mesec april je idealno vreme za šetnju i uživanje u “gradu svetlosti”. Od izleta nikako ne propustiti posetu dvorcu Versaj, najstarijem i najbogatijem muzeju na svetu - Luvru, čuvenom zabavnom parku Diznilendu

Dok je za prave romantike organizovano krstarenje Senom.

Foto: Promo/Viva Travel Foto: Promo/Viva Travel

PRAG

Autobusom, 6 dana…..13.04….135€

Prag često nazivaju zlatnim gradom zbog elite koja je u njemu živela i radila. Mocart, Betoven, Kafka nalazili su inspiraciju za svoja remek dela.

Osim samog grada Praga Viva travel vas vodi i u grad Drezden, u banju Karlove Vari, zamak Karlštajn.

Foto: Promo/Viva Travel Foto: Promo/Viva Travel

FIRENCA

Autobusom, 5 i 6 dana……13.04…..od 139€

Glavni grad Toskane, grad koji je sredinom 14. veka postao prvi grad sveta sa popločanim ulicama. U Firenci vam nikada ne može biti dosadno, a uz čašu čuvenog toskanskog Chianti vina kreirajte sebi iskustvo uživanja koje će biti neponovljivo.

Foto: Promo/Viva Travel Foto: Promo/Viva Travel

VENECIJA

Autobusom, 6 dana…..13.04….109€

Ovakav grad ne postoji na svetu. Jedinstven je, a zbog ogromne posećenosti turista, meštani se iseljavaju na kopneni deo.

Kako joj često tepaju, Sveta republika poseduje više od 400 mostova i mostiće koji spajaju brojne kanale. Tradicionalni simboli Venecije su pored gondola, Murano staklo i maske za karneval. Uživaćete u svakom detalju!

Ako ste već bili u Veneciji, onda kao izbor za uskršnje i prvomajske praznike može biti bilo koji drugi grad u Italiji: Rim, Bolonja, Milano, Napulj, Sicilija…ili bilo koji drugi grad u Evropi! Ponuda je široka u agenciji Viva Travel.

Ako ste neodlučni, pomoći će vam njihovo stručno osoblje  u Krunskoj 48, ili Bul. Mihajla Pupina 10a, a u Novom Sadu u Železničkoj 13.

www.vivatravel.rs

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA