Tobić Tobić Idol mladih novi astrolog Telegrafa!

Tobić Tobić idol mladih, proslavljeni autor onog suludog horoskopa kojeg ste sigurno nekada zakačili u jednom dnevnom tabloidu, od sada svakodnevno tumači vašu stvarnost na internet stranicama našeg portala

  • 8

I sami znate da je život pun bizarnih zapleta i skrivenih poruka, ali samo na jednom mestu možete dobiti tako precizna upozorenja i najave za sve što vas može snaći.

Zato nije loše znati hoćete li danas pojesti sladoled od kojeg ćete postati vidoviti, da li ćete imati tu čast da vas ujede komarac, koji je koliko juče alavo sisao krv budućeg mandatara, ili će vam se možda maznom porukom obratiti glasovi koji dolaze iz šampona? Ako ste, kojim slučajem, krenuli na pijacu, svakako je bolje da budete upoznati sa tim da vas tamo očekuju ekstazijem raspomamljeni komunalni policajci, koji igraju po pijačnim tezgama na muziku koju proizvodi dabar na verglu, kao i da li sir koji biste kupili potiče od mleka krava lezbo orijentacije.

Link za nikad preciznija i konkretnija astrološka tumačenja nalazi se na vrhu naslovne strane Telegrafa. Pre nego što se uhvatite u koštac sa svakodnevnim iznenađenjima i iskušenjima, obavezno proverite šta vas čeka na www.telegraf.rs/horoskop.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zoran

    4. jul 2012 | 17:59

    bravo za telegraf! to je još jedini slobodni horoskop u evroaziji, a i šire!

  • Guliver

    4. jul 2012 | 20:58

    Tooooooo! Smorio sam se gadno kad je prekinuo da izlazi u štampanom obliku. Bravo za Telegraf! Tobiću, majstore, ale alee!

  • Saša D. Lović

    5. jul 2012 | 10:03

    Ljudi, sve mi pogađa. Za juče je sve pogodio k'o s prst u...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA