Belvi Travel organizuje nedelju popusta za vaše letovanje u Španiji, na ostrvu Majorka!

Iskoristite nedelju popusta u Belvi Travelu, od ponedeljka 10.04. do subote 15.04.2017. i rezervišite svoje letovanje na ovom predivnom ostrvu

  • 0

MAJORKA / MALLORCA  je najveće ostrvo u Španiji. Nalazi se u Sredozemnom moru, pripada Balearskim ostrvima zajedno sa Ibicom, Menorkom i Formenterom. Udaljena je od Španskog kopna više od 100 nautičkih milja. Bistro more, prelepe peščane plaže, skirvene lagune duž obale duge 554 km, borove šume, palme, ali i planinski venci, ukratko su prirodne lepote ovog ostrva.

Foto: flickr/Kashif Pathan Foto: flickr/Kashif Pathan

Majorka je prava i izrazita kraljica evropskog turizma. Glavni grad ostrva je Palma de Majorka (Palma De Mallorca), kojom dominira katedrala, okružena srednjovekovnim zidinama. Palma je predivan grad, potpuno predat turistima za šetnju, za obilazak raznovrsnih znamenitosti grada i muzeja, za provod u brojnim mestima za zabavu raspoređenim u uskim gradskim ulicama i brojnim trgovima sa stogodišnjim palatama bogate arhitekture sa zgradama i crkvama od renesanse do baroka.

Foto: Flickr/Kyle Taylor Foto: Flickr/Kyle Taylor

Majorka je ostrvo prostranih borovih šuma i prelepih kamenitih i šljunkovitih uvala na zapadu i istoku i dugih peščanih plaža na severu i jugu... gde su izabrana mesta za naše turiste.

Turistički poznata mesta sa bezbrojnim hotelima za odmor uz pešćane plaže, akva parkove i zabavne ulice gde se celu noć igra, pleše, pije sangrija ili provodi u velikim svetski poznatim muzičkim holovima i diskotekama.

Foto: Flickr/Deyvis Tejada Foto: Flickr/Deyvis Tejada

Istočno od glavnog grada Palme na udaljenosti od oko desetek kilometara smešteni su Kan Pastilja (C’an Pastilla), gradić koji očarava svojim uvalama i šetalištima duž mora, prepunog prestižnih kafeterija i restorana, zatim se pruža dugačka Plaja de Palma (Playa de Palma), najveća znamenitost ostrva, šest kilometara peskovite plaže, široke promenade u senci palmi,  stotine hotela visoke kategorije, akva parkovi, akvarijum i bezbroj mesta za zabavu do Arenala, letovališta za mlade sa brojnim mestima za zabavu i dva kilometra dugačkom plažom, marinama i odredištem probivljivih evropskih turista...

Ova tri povezana letovališta predstavljaju nabolji izbor za aktivan odmor, dobar noćni provod i uživanje u vodenim sportovima, ali i povučenost i večernji mir u kafeterijama duž promenade na očaravajućoj obali.

Foto: flickr/ Travelbusy.com Foto: flickr/ Travelbusy.com

Belvi Travel, poseduje pažljivo birane hotele za svoje goste u svim prestižnim mestima na južnim obalama Majorke, a na domak glavnog grada Palme. Iz ponude izdvajamo dva hotela sa 3* zvezdice, Amic Gala i Amic Miraflores, smeštenih u Kan Pastilji na sam 50 metara od čuvene Plaja De Palma plaže. Za rezervacije u nedelji popusta, od ponedeljka 10.04. do subote 15.04.2017. , dobićete popust od 10% na smeštaj i usluge u pomenutim hotelima, kao i 10% popusta na prevoz avionom.

Foto: maxpixel.freegreatpicture.com Foto: maxpixel.freegreatpicture.com

Za svoj odmor i duge boravke, Majorku su birali gotovo svi značajni ljudi sveta, bilo da su to razni umetnici, muzičari, pisci, sportisti, političari, kraljevske porodice … isto kao i miloni turista iz celog sveta, koji cele godine uživaju u izrazito dobroj klimi u kojoj se smenjuju dva godišnja doba proleće i leto.

Foto: Flickr/Ronnie Macdonald Foto: Flickr/Ronnie Macdonald

Iskoristite nedelju popusta u Belvi Travelu, od ponedeljka 10.04. do subote 15.04.2017.  i rezervišite svoje letovanje na ovom predivnom ostrvu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA