≫ 

NE PROPUSTITE PONUDU SNOVA: Auto sedište Chicco Eletta Comfort je toliko udobno da vaše dete neće izlaziti iz njega i kada je van auta (VIDEO)

Kupovina auto sedišta za bebu ili dete je jedna od najznačajnijih kupovina koje ćete obaviti za svoje najmlađe, zato je bitno da ono bude vrhunskog kvaliteta ali i funkcionalnosti

  • 1

Ovog proleća iz kuće "Chicco" stiže ponuda snova u vidu auto sedišta "Eletta Comfort". Kao što i samo ime kaže, glavna karakteristika ovog sedišta jeste komfor.

Menjanje položaja je lako. Na vama je da izaberete da li će beba da sedi ili komforno leži dok vozite, ali to nije sve, ovo sedište ima čak četiri pozicije.

Foto: T now Chicho sedelica Printskrin: Youtube

Komforan osećaj u auto sedištu za bebe vam deluje nemoguć, ali on u Chicco Eletta Comfor auto sedištu zaista i jeste takav jer zaštitni pojas ne pravi pritisak na stomak deteta i pruža mu maksimalnu udobnost.

Uostalom, dok se ne uverite i sami  -pogledajte video kako se jedna mlada mama snašla sa Chicco Eletta Comfort auto sedištem.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MašFil

    21. april 2017 | 18:41

    Ponuda snova? Sedište kao i sva druga, ništa novo. Imamo slično već

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA