BEZBEDNA, PRAKTIČNA A MODERNA: Nismo u Londonu, ali ovog proleća Chicco kišobran kolica su u trendu!

Kolica su jedna od najvažnije bebi opreme na koja pomislite kada beba dođe na svet. Ona moraju biti lepa, moderna i što je najvažnije udobna i praktična. Spoj ove četiri stvari upravo siže iz renomirane kuće Chicco u vidu Kišobran kolic ECHO.

  • 0

Kolica su možda najvažniji komad opreme na koja pomislite kada beba dođe na svet. Ona moraju biti lepa, moderna i što je najvažnije udobna i praktična. Spoj ove četiri stvari upravo siže iz renomirane kuće Chicco u vidu Kišobran kolica ECHO.

Ova čarobna kolica prate rast vašeg deteta i ono što je najbitnije - obezbeđuju sigurnu vožnju. Deca brzo rastu ali to nije problem sa ovim kolicima jer imaju lako podesiv naslon za noge. Pored toga što su funkcionalna za decu, funkcionalna su i za roditelje jer ispod imaju veliku korpu gde možete da smestite sve neophodne stvari. I ono što je najbitnije, drage mame, ne morate da posedujete diplomu avio mehaničara kako biste rasklopile kolica, kod ovih kolica to se radi u par jednostavnih koraka.

Kolica za bebe su jedna od najvećih ali i najtrajnijh ulaganja kada je u pitanju bebi oprema, pa zato, napravite pametan izbor, ovo je vaša ponuda snova!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA