Dečji sajam: Vikend posvećen najmlađima!

Najmađi posetioci moći će da uživaju velikom broju kreativnih radionica, zatim družiće se sa animatorima, klovnovima i svojim omiljenim likovima iz crtanih filmova

  • 0

Još samo deset dana ostalo je do početka XIX POLIMARK dečijeg sajma, koji će trajati od 05. do 07. maja u hali 3 Beogradskog sajma.

 

Ulaz je besplatan, a mališane očekuje odlična zabava sa dosta iznenađenja i novih aktivnosti koji će obeležiti ovu manifestaciju.

 

Posetioci će tri dana, u petak od 12 – 19h i za dane vikenda od 10 - 19 časova moći da uživaju u neprekidnom edukativno-zabavnom programu koji ih očekuje na Polimark dečijem sajmu. Na manifestaciji će se i ovoga puta predstaviti Sportska akademija Senjak koja će u okviru svog štanda postaviti motorički poligon i poligon za korektivnu gimnastiku gde će deca moći da vežbaju.

 

Foto: Promo

Foto: Promo

 

Najmađi posetioci moći će da uživaju velikom broju kreativnih radionica, zatim družiće se sa animatorima, klovnovima i svojim omiljenim likovima iz crtanih filmova. Na sajmu biće postavljen Tatami poligon borilačkih veština, gde će se predstaviti borilački klubovi, a naravno u ovom sportu moći će da se oprobaju i svi mališani koji to budu želeli.

 

Prvi put na sajmu biće organizovana i Suanpanijadaautentičan program za decu pun iznenađenja. Mališani će moći da se takmiče i u karaokama i pomalo zaboravljenim dečijim igrama poput lastiša, školice, Kolariću paniću... Oko 100 izlagača predstaviće svoje proizvode za decu, od onih neophodnih poput obuće, odeće, opreme za bebe, razne vrste hrane, pa sve do onih koji obogaćuju dečije odrastanje – knjige, časopisi, filmovi, muzika za decu, a izlagači su za sve posetioce pripremili i specijalne popuste.

 

Foto: Promo

Foto: Promo

 

Prijatelji manifestacije devetnaestog POLIMARK dečijeg sajma su Turistička organizacija Beograda i Lady fair, a da sve izgleda tako lepo i dobro organizovano pomogli su sponzori manifestacije –Polimark, SuanPan, Frikom, Becutan, Pega, Malac genijalac.

 

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA