Popusti u agenciji Travelland do kraja aprila!

Još uvek možete uplatiti letovanje sa popustima za rane rezervacije u turističkoj agenciji "Travelland"

  • 0

Mnogobrojne specijalne akcije, u ovoj agenciji, još uvek su aktuelne. Priliku za povoljnim aranžmanom u agenciji "Travelland" moguće je iskoristiti do kraja aprila meseca. Zbog velikog interesovanja agencija će raditi u nedelju 30.04.

- Podsećam sve zainteresovane da još uvek imamo raspoloživih kapaciteta za prvomajske praznike u hotelima Porto Carras Sithonia 5* i Porto Carras Meliton 5* - rekao nam je Milan Jovanić iz turističke agencije "Travelland". – Ne treba zaboraviti ni specijalnu ponudu koju agencija "Travelland" ima za letnje termine u hotelima Porto Carras Sithonia 5* i Porto Carras Meliton 5*.

Foto: Promo Foto: Promo

Po ceni već od 1.301 € moguć je porodični boravak u hotelu Porto Carras Sithonia 5*, kao i boravak u hotelu Porto Carras Meliton 5* po ceni već od 996 €. Hotelski kompleks Porto Carras je jedan od luksuznijih i kvalitetnijih objekata u ovom delu Grčke.

Foto: Promo/Travelland Foto: Promo/Travelland

Potpuno novi hoteli, Miraggio Thermal Spa 5* na Kasandri, kao i Thassos Grand Resort 5* na Tasosu imaju ekskluzivnu ponudu sa do 37% popusta. Za ljubitelje skromnijih hotela, agencija "Travelland" preporučuje odličnu ponudu za hotel Olympion Melathron 2* u Platamonu. Cela porodica može boraviti u hotelu Olympion Melathron 2* po cenama već od 389 €.

Foto: Promo/Travelland Foto: Promo/Travelland

Za predstojeće leto agencija "Travelland" na Kasandri preporučuje hotele Pelli 3* i Atrium 3* u Pefkohoriju, hotele Grand Otel 4* i Grand Victoria 2* u Haniotiju. Iz ponude za Sitoniju i Atos se izdvajaju hoteli Diaporos 3*, Cronwell Sermilia 5* i Alexandros Palace 5*.

Na Olimpskoj regiji, kao posebno povoljne ponude, agencija "Travelland" pored hotela Olympion Melathron 2* izdvaja poznati hotel Cronwell Platamon Resort 5*. Aleksandropolis je poslednjih godina sve posećeniji. U gradu Aleksandropolis turistička agencija "Travelland" nudi hotel Grecotel Egnatia 4* i hotel Ismaros 4*, sa specijalnim ponudama.

Foto: Promo Foto: Promo

U turističkoj agenciji "Travelland" naglašavaju da se i ove godine bilo koji hotel na Kasandri, Sitoniji ili Olimpskoj regiji, može kombinovati sa čarter letovima do Soluna i transferom do hotela. Takođe se izdvajaju i ostale destinacije sa čarter letovima, kao što su ostrva Krf, Kefalonija, Rodos, Krit, Lefkada, Skiatos.

Ljubitelji apartmanskog smeštaja u agenciji "Travelland" mogu iskoristiti popuste do čak 25% za uplate u celosti. Apartmanski smeštaj u predsezoni je izuzetno povoljan. I ove sezone u agenciji "Travelland" možete uplatiti paket aranžmane sa prevozom i cenama već od 39 € po osobi. Iz ponude izdvajamo apartmane u Pefkohoriju, Haniotiju, Polihronu, Kalitei, Dionisosu, Nea Rodi i Jerisosu.

Foto: Promo/Travelland Foto: Promo/Travelland

Svi zainteresovani mogu iskoristiti popuste agencije "Travelland" zaključno sa poslednjim danom aprila, pošto će zbog velikog interesovanja agencija "Travelland" raditi u nedelju 30.04. Sve informacije možete dobiti na adresi agencije Dobračina 43, u Beogradu.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA