MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ: Blizanci će imati burne vikende, a Lavovi pregršt ljubavnih afera

Saznajte da li ćete tokom maja imati sreće u ljubavi i kako će vam izgledati poslovni život

  • 0

Maj će za mnoge horoskopske znake biti veoma pozitivan na polju ljubavi, posla i zdravlja.

OVAN

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

POSAO: Mars kao vaš vladar i pokretač energije daće vam dodatnu snagu da se okrenete važnim delatnostima. Bićete okrenuti poslu tokom meseca sa važnim ljudima i saradnicima. Mars u Blizancima će vam dati snažan glas, dobru priču, brzo kretanje i kraća putovanja. Iako je Merkur retrogradan do četvrtog u mesecu, možda neće ići brzo i lako na početku meseca ali naredne tri nedelje morate ubrzati sebe kako bi ste završili započeto i zaradili više. Potrebna vam je finansijska podrška. Venera je ušla u vaš znak i to je okidač da morate da pokrenete i svoju kreativnost. Uspešni ste u poslovima izgradnje, arhitekture, prodaja i servis mašina. Novac ćete zarađivati u više navrata tokom meseca, posebno posle 17. U mesecu.

LJUBAV: Mesec maj počinje sa planetom Mesec u znaku Rak, tako da su emocije prilično naglašene tokom ovog perioda. Sve se vrti oko kuće, porodice i privatnog poslovanja. Oko desetog maja strast i energija požude biće naglašena posebno za sve one koji su u vezi ili braku. Druga polovina meseca važna je za sve one koji su slobodni i traže svoju srodnu dušu a mogu je pronaći negde dalje, van zemlje u kojoj žive.

ZDRAVLJE: Mars u Blizancima vam može dati problem sa plućima, nervnim sistemom, posebno nerve na ekstremitetima. Potrebna je stalna kontrola.

Na sledećoj stranici pogledajte šta u maju očekuje Bikove

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA