GENIJE: Otac pokazao kako da uspavate bebu za 60 sekundi, a treba vam samo SALVETA (VIDEO)

Većina roditelja ima problem sa uspavljivanjem, bilo da se radi o tek rođenom detetu ili bebi staroj godinu dana

  • 1

Kada dođe vreme da beba treba da spava, onda mogu nastati problemi. Mnoge bebe postaju nervozne i počnu da plaču, jer ne znaju da se umire, a zbog neveštosti roditelja, to nisu u stanju da urade.

 Sedam najboljih trikova kako da uspavate bebu!

OVO ZAISTA USPEVA: Evo kako da uspavate bebu za MINUT! (VIDEO)

Čudotvorac: Super tata otkrio način kako da beba odmah prestane da plače (VIDEO)

Roditelji bi trebalo da znaju da se beba razvija i raste dok spava, ali isto tako da će njihovo dete imati faze kada će spavati samo u kratkim ciklusima. Provetravanje sobe, uključivanje usisivača ili fena, hranjnenje u snu, samo su neki od trikova, kojima se mame i tate dovijaju kako bi dete konačno zaspalo.

Zahvaljući jednom ocu iz Australije uspavljivanje dece više neće biti noćna mora. Ova metoda je jednostavano i nema loše efekte na dete, smatraju stručnjaci. Uverite se sami.

Ovaj video klip ne bi bez razloga imao više od 11 miliona pregleda na YouTube. Ako znate neke prjatelje, koji su od skoro postali roditelji i muku muče jer njihova beba odbija da utone u san, onda im prosledite ovaj video. Biće vam zahvalni.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA