TRAVELLAND: Apartmani po ceni od 29€, a hoteli od 389€

Sninžene cene u turističkoj agenciji „Travelland“ su još uvek aktuelne, a mnogobrojne specijalne akcije i „last minute“ popusti mogu se iskoristiti do 23. maja

  • 0

Nije ostalo još mnogo raspoloživih kapaciteta, pa u turističkoj agenciji „Travelland“ pozivaju sve zainteresovane da što pre izvrše rezervaciju, bilo da je u pitanju apartmanski ili hotelski smeštaj.

- U ovom trenutku preporučujemo odlične „last minute“ aranžmane za pojedine hotele – rekao nam je Milan Jovanić iz turističke agencije „Travelland“. – Aranžman za hotel Alexandros Palace 5* na Atosu možete platiti po cenama već od 889 €. I to u terminu od 19.06. za celu porodicu.

Iz ponude turističke agencije „Travelland“ izdvajaju se dva hotela na Tasosu sa „last minute“ akcijom. Thassos Grand Resort 5* je potpuno nov turistički objekat sa cenom već od 1.159 € za celu porodicu, u terminu od 11.06. U hotelu Alexandra Beach 4* na Tasosu, cela porodica može letovati sa cenama već od 1.259 €. Ne treba zaboraviti ni porodični hotel Diaporos 3* na Sitoniji sa odličnim odnosom cene i kvalieta: već od 749 € za celu porodicu.

Foto: Promo/Travelland Foto: Promo/Travelland

Turistička agencija „Travelland“ posebno obraća pažnju na ponude za porodice sa decom, u kojima su deca gratis. Pored hotela Diaporos 3* u kojem se odobrava gratis boravak za čak troje dece, istu ponudu ima i hotel Grecotel Egnatia 4* u Aleksandropolisu. Boravak u ovom gradu moguć je kroz takođe odličnu ponudu za hotel Ismaros 4*.

Foto: Promo/Travelland Foto: Promo/Travelland

Sa niskom cenom u turističkoj agenciji „Travelland“ prednjači hotel Olympion Melathron 3* sa cenom već od 389 € za celu porodicu.  Na Olimpskoj regiji agencija „Travelland“ nudi i odličan hotel Cronwell Platamon Resort 5* sa cenom već od 1.158 €, za celu porodicu, sa uslugom „all inclusive“. Specijalne ponude su aktuelne u ovoj agenciji za hotel Pelli 3* u Pefkohoriju, hotele Hanioti Grand Otel 4* i Hanioti Grand Victoria 2*. I  još mnogo toga.

- Nemamo samo snižene cene na aranžmane u Grčkoj – objasnio je Milan Jovanić iz turističke agencije „Travelland“. – Poslednjih godina je izuzetno popularna Sicilija sa avio prevozom. Na ove aranžmane trenutno odobravamo popuste do čak 12%.

Foto: Flickr/Tommie Hansen Foto: Flickr/Tommie Hansen

U turističkoj agenciji „Travelland“ možete rezervisati aranžmane na Siciliji za hotele Corallo 4* i Sporting Baia 4* sa 12% popusta, Villa Athena Hotel 3* sa 10% popusta i Sant Alphio Garden & Spa sa 5% popusta. Takođe sa 5% popusta, agencija „Travelland“ nudi hotele San Pietro 3*, Porto Azzuro 3*, Albatros 3* i druge hotele Sicilije. Po cenama već od 379 € možete letovati na Siciliji, u organizaciji turističke agencije „Travelland“.

- Iz naše turističke ponude za egzotičnija putovanja, trenutno preporučujemo Dubai – rekao nam je Milan Jovanić iz turističke agencije „Travelland“. – Sa cenama već od 319 € moguće je u našoj agenciji uplatiti aranžman za Dubai.

Foto: pixabay.com Foto: pixabay.com

U ovom trenutku turistička agencija „Travelland“ za Dubai posebno izdvaja iz svoje ponude hotel Sofitel Dubai Jumeirah Beach 5* sa cenom već od 489 €, hotel Jood Palace Hotel Dubai 5* sa cenom već od 369 €, Ja Ocean View 4* sa cenom već od 539 €, Sheraton Jumeirah Beach Resort 5* sa cenom već od 499 €, Hilton Dubai Jumeirah Beach 5* sa cenom već od 539 €, hotel Viceroy Palm Jumeirah 5* po ceni već od 599 €. I još mnogo toga.

Celokupnu ponudu možete pogledati na zvaničnoj internet prezentaciji turističke agencije „Travelland“ ili na adresi agencije u Dobračinoj 43, u Beogradu.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA