ULTRA LAST MINUTE počinje sada! Grčka nikad povoljnija - VIVA TRAVEL

Sa porastom temperature planovi za letnje odmore se sve brže realizuju

  • 0

Grčka kao omiljena destinacija domaćih turista, nikad nije bila povoljnija nego ove godine. Kada svojim prijateljima iz inostranstva kažemo da desetodnevni boravak u Grčkoj sa uključenim autobuskim prevozom može da košta  od 39 € po osobi, oni su u najmanju ruku šokirani.

Istina je tamo negde, tačnije u agenciji Viva Travel!

Naime, u turističkoj agenciji Viva Travel, na snazi su ULTRA LAST MINUTE cene za autobuske i avionske aranžmane sa polascima u MAJU i JUNU.

Foto: Promo Foto: Promo

Niske i jedinstvene cene odnose se na uvek atraktivno poluostrvo Halkidiki i to za smenu 08.jun.

Tako paket aranžman od deset noćenja za Pefkohori, Polihrono i Neos Marmaras ima cenu od 79 ili 89 evra, a za Hanioti 109 evra.

Za neka letovališta cene su snižene do kraja letnje sezone.

Prva polovina juna zbog ne tako jakog sunca, a opet dovoljno toplog mora za kupanje,  manje gužve a opet dosta sadržaja, pogodno je za porodice sa malom decom, što je topla preporuka.

Kako su do sada putnici pokazali izuzetnu zainteresovanost za letovanje u Grčkoj, agencija "Viva Travel" im je omogućila olakšavajuću okolnost putovanja, što podrazumeva odlazak atobusom a povratak avionom.

Foto: Promo Foto: Promo

Kombinovani prevoz je ove sezone posebno aktuelan. Drugačiji, zabavan, a ujedno i po nesvakidašnje povoljnim cenama dostupan je za grčka ostrva :

KEFALONIJA / 02.06.

PARGA / 05.06.

LEFKADA / 05.06.

KEF / 08.06.

SKIATOS / 11.06.

Što se smeštaja tiče,  u ponudi je prošlogodišnji smeštaj koji je od putnika dobio odlične ocene kao i veliki broj novih hotela i vila biranih po strogim kriterijumima.

Vila Vasiliki, u centru Barbata / Krf, okružena borovom šumom,  narandžama i limunom, sa predivnim pogledom na more , smeštaj je koji su putnici hvalili.

Vila Eleni, u Ipsosu / Krf, pravi je odabir za one koji vole objekte koji imaju i bazen kao dodatnu opciju.

Foto: Promo Foto: Promo

Prave novosti vas očekuju kada su u pitanju avionski aranžmani.

Jonsko more je oduvek bio kutak za turiste koji žele drugačiji odmor. Spaja dve države i dve kulture – Grčku i Italiju. Jonska ostrva su najzelenija na Mediteranu i čine ih sedam bisera od kojih su najtraženiji: Krf, Lefkada, Kefalonija i Zakintos.

Za polaske od 17.juna važe LAST MINUTE PONUDE za Rodos avionom do kraja sezone.

Foto: Promo/Viva Travel Foto: Promo/Viva Travel

Skiatos vas čeka 22.06. Vredi i daleko više, a sada je dostupan po ceni od 249 evra

KRF - avionom, 19.jun je na popustu do kraja maja ( od 219 evra).

Na vama je da izaberete u skladu sa ukusima između jonske i egejske obale, a "Viva Travel" agencija je već uradila sve da osigura vaš dobar provod i nezaboravne dane odmora na moru, kao i svih prethodnih sezona.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

www.vivatravel.rs

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA