Horoskop otkriva najbolju DIJETU za svaki znak: Bikovi da batale slatkiše, a Strelac da razmisli o mesu

Saznajte koja je vaša astrodijeta

  • 0

Svaki znak ima svoje specifičnosti i osobenost i zbog toga ne postoji jedna dijeta koja odgovara svima.

Horoskop otkriva koliko dece ćete imati: Devica jedno, a Škorpija celu armiju!

Najgori vozači rođeni su u OVOM horoskopskom znaku

Pratite ove astrološke preporuke i vrlo brzo ćete dovesti vašu liniju do savršenstva.

Ovan

Foto-ilustracija: Profimedia, Pixabay Foto-ilustracija: Profimedia, Pixabay

Kombinacija umerenog fitnes vežbanja i izbalansirane ishrane je za vas savršena dijeta. Unosite minimalne količine ugljenih hidrata i regularno vežbajte. Vaš znak je veoma istrajan i zbog toga gubitak kilograma na ovaj način za vas neće predstavljati nikakav problem.

Bik

S obzirom na volite slatkiše, za vas je najvažnije da smanjite unos šećera u svim oblicima. Trebalo bi da jedete što više ribe jer su bogate omega 3 masnim kiselinama koje su važne za zdravlje i lepotu kože. Takođe, tokom dana gledajte da imate više manjih obroka a ne jedan ili dva obilna.

Blizanci

Po prirodi ste veoma druželjubivi i zato bi trebalo da se uključite u neku grupnu aktivnost jer ćete tako uvek imati nekoga da vas motiviše kada imate loš dan. Na ovaj način ćete povećati i šanse da se držite plana i izgubite neželjene kilograme.

Rak

Foto: Profimedia/Panthermedia Foto: Profimedia/Panthermedia

Zbog konstantnog nedostatka vremena, trebalo bi da izaberete dijetu za koju priprema hrane ne traje previše dugo. Ishrana bogata voćem, povrćem i žitaricama bi bila savršena za vas jer ćete telu dati sve što vam treba uz minimalan napor.

Lav

Vatreni znakovi su poznati po nestrpljivosti i zato je veoma važno da vaša dijeta bude brza i efikasna. Ipak, važno je da zapamtite da brzo gubljenje kilograma može da se završi i još bržim njihovim vraćanjem. Izaberite dijetu i držite je se.

Devica

Morate da se ozbiljno posvetite svojoj ishrani jer isuviše često preskačete obroke - a to nije dobro. Nekoliko manjih obroka dnevno je ključ za dovođenje vaše linije u savršeno stanje.

Vaga

Foto: Profimedia, Wavebreak Foto: Profimedia, Wavebreak

Držite se izbalansirane dijete i obratite pažnju na stvari koje jedete - 40 odsto ugljenih hidrata, 30 odsto proteina i 30 odsto mast je idealan balans za vašu dnevnu ishranu.

Škorpija

Vi uživate u hrani i veliki ste hedonista. Ovo je ujedno i razlog za vaš višak kilograma koji može da raste brže nego što biste to želeli. Važno je da izaberete dijetu koja održava balans između gurmanluka i zdrave ishrane.

Strelac

Veoma ste aktivni u svim sferama vašeg života i zbog otga vam je potrebna dijeta koja će vam pružiti energiju za sve to. Najbolja hrana za vas je meso jer će vam dati dovoljno energije za ceo dan. Samo odaberite meso koje vama najviše odgovara.

Jarac

Foto-montaža: Profimedia/Wavebreak, pixabay.com Foto-montaža: Profimedia/Wavebreak, pixabay.com

Zbog vaše sitrajnosti i organizovanosti u stanju ste da izađete na kraj sa svakom dijetom i pravilima koja idu uz nju. Izaberite onu koja sadrži dosta soka od limuna jer će vas osvežiti i obezbediti vitamin C i energiju, a i očistiti organizam.

Vodolija

Uglavnom se odlučujete za dijetu pred neki važan događaj i zbog toga volite brze i drastične dijete koje ne traju dugo. Gotovo grozničavo kontrolišete sve što jedete kako biste mogli da obučete šta god poželite i izgledate sjajno.

Ribe

Vaš najveći problem jeste to što utehu tražite u hrani kada ste pod stresom. Zbog toga što se ekstremno osetljivi i ranjivi, potrebna vam je diejta koja će ojačati vaš nervni sistem. Konzumirajte što je manje šećera moguće, jedite puno povrća i puno se smejte.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA