Ivana Pilja autor je novih Tike majica!

Dizajnirane sa istom pažnjom za detalje, kvalitet i udobnost, Tike majice biće "must have" ove sezone

  • 0

Kao novi letnji hit u Tike prodavnici, beogradskom hramu sneaker kulture, namenjene su svima koji vole urbanu i streetstyle modu, te su prava inspiracija odvažnim fashionistima koji vole da eksperimentišu, ali i da se pohvale vlastitim stilom i kreativnošću.

Dizajnerka Ivana Pilja govori o izazovima, ali i iskustvu dizajniranja ove jedinstvene modne linije.

Tike majice nisu vaša tipična kreacija. Do sada ste uglavnom kreirali avangardne modele haljina i kostima. Kako ste se odlučili na ovakav tip dizajna?

Pored mojih avangardnih kolekcija dugi niz godina radim i kao sportswear dizajner u kompaniji Sport Vision, i odatle potice moj modni balans, jer se u svakom trenutku i na svakom polju trudim da spojim nespojivo. Moram priznati da je dizajnirati za koncept Tike pravi izazov, i radujem se svakoj sledecoj koleciji koju stvaramo zajedno.

Foto: Promo Foto: Promo

Kakvo je iskustvo dizajnirati komad odeće sa ciljem da se uklopi u urbani casual look?

To je upravo i najveci izazov, spojiti umetnicku inspiraciju i nosiv komad odece. Uvek imam u vidu ciljnu grupu, i trudim se da napravim nesto sto je u isto vreme i jednostavno i pomereno. Tike je zaista jedinstven koncept, i ima jasno definisanu ciljnu grupu ljudi koji ga nose.

Planirate li u budućnosti još projekata ovog tipa ili će nove Tike majice ostati unikatni spoj vašeg specifičnog dizajna i "Tike fazona"?  

Tike majice su bile samo pocetak, nova kolekcija je spremna i obogacena je novim artiklima , smela je, pomerena a ujedno i minimalisticna sa blagim primesama dekonstrukcije.  Jedva cekam da udje u radnje, a do tada ostavljam vas u neizvesnosti, jer u tome i jeste car limitiranih serija.

Foto: Promo Foto: Promo

Vaša karijera je u konstantnom usponu. Na kojim još zanimljivim projektima trenutno radite?

U martu mesecu sam imala reviju u poznatom klubu Berghain u Berlinu.. Energija tog prostora  kao  i ceo koncept se prilicno uklapa u moj stil, tako da trenutno radim na novoj  kolekciji koja  ce biti premijerno prikazana upravo tamo.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA