Zlatom ispisana istorija Air Jordan DMP modela!

Oba modela izrađena su od premium kože sa detaljima u Metallic zlatnoj boji

  • 5

The Air Jordan DMP (Defining Moments Pack) je specijalno izdanje koje uključuje dva para patika odnosno Signature modele XIII i XIV Air Jordan linije.

Paket je inspirisan titulama koje je Michael Jordan osvojio sa timom Chicago Bulls u NBA šampionatu u sezoni 1998. godine.

Oba modela izrađena su od premium kože sa detaljima u Metallic zlatnoj boji.

Modeli dolaze u crnoj specijalno dizajniranoj kutiji sa zlatnim ispisom i prikazanim planom akcije koju je nacrtao Phil Jackson trener Chicago Bulls-a, a upravo ta akcija je jedan od DMP-momenata karijere MJ-a nazvan "The Last Shot" odnosno poslednji pogodak u čuvenom AJ XIV modelu.

Foto: Promo Foto: Promo

Jordan XIII dolazi u beloj boji sa zlatnim detaljima i novim hologramom na kom je umesto zakucavanja u čuvenoj Jumpman pozi prikazan MJ kako šutira i postiže poslednji pogodak u karijeri "The Last Shot", dok je Jordan XIV u crnoj boji sa zlatnim detaljima i ispisom 98 na peti umesto standardnog 23.

Foto: Promo Foto: Promo

The Defining Moments Pack ili DMP je serija kojom se obeležavaju svi najbitniji momenti karijere "Greatest Of All Time" igrača NBA-a Michael Jordana i spada u važne kolekcionarske primerke.

Foto: Promo Foto: Promo

Model će ekskluzivno biti dostupan u Tike šopu u Beogaradu, Karalja Petra 24.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vavilonac

    16. jun 2017 | 16:30

    Cena? Sitnica 59000...

  • Žika motika bije ko patika

    16. jun 2017 | 19:47

    Cena 750 eura , prava sitnica, kako ih nije sramota,pa ko moze to da kupi i ko bi bacio za neke tamo jordanke 750 eura, jos zlatne, pihhhh

  • Sibin

    16. jun 2017 | 19:37

    Malo su ruznjikave,haha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA