≫ 

Na praznik sam spavala s bratom mog dečka: Probali smo anal, sad se kajem, ali nisam ja kriva!

Nekoliko čašica vina i završila sam u naručju njegovog brata

  • 26

Kada su mlade i neiskusne, devojke prave strašne greške u ljubavi, prepuštaju se niskim strastima i ne razmišlajaju o posledicama. Ovo je ispovest jedne devojke, koja je silno želela da proba analni seks. Kako to njen dečko nije hteo da joj priušti, napravila je preljubu, ali je pokucala na pogrešna vrata.

ŠOKANTNA ISPOVEST: Imala sam aferu sa tatom najbolje drugarice

ISPOVEST TINEJDŽERKE: Spavala sam sa OŽENJENIM muškarcem, a zbog PAKLA koji mi je priredio - to više NIKADA neću ponoviti

"Bila sam sa dečkom u ozbiljnoj vezi i probali smo sve kada je seks u pitanju, osim jedne stvari - analnog seksa. Nikada nije želeo da probamo to, ne znam iz kog razloga i to me je stvarno nerviralo. Pre dve godine Božić smo proveli kod njegove porodice. Posle večere svi su otišli na spavanje, samo smo ostali moj dečko, njegov brat i ja.

Popili smo malo alkohola, opustili se i pričali o raznim temama. Ne znam kako, ali odjednom sam osetila potrebu da kažem da nismo imali analni seks.

Brat ga je zadirkivao, govorio je da nema hrabrosti, a on se pravdao da ne želi to da proba, jer smatra da uopšte nije kul. Pod dejstvom alkohola, izgovorila sam da bih radije bila u vezi sa bananom i da bi taj posao ona bolje odradila od mog dečka.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Njegovom bratu i meni je sve to bilo zabavno, šalili smo se na njegov račun, dok on u jednom trenutku sav iznerviran nije izleteo iz sobe i pijan odvezao se kući. Bilo nam je smešno. Odjednom sam shvatila da sam ostala zarobljena u kući njegovih roditelja sa njegovim bratom, bez automobila, a pozvati taksi za vreme praznika bila je nemoguća misija.

Sedeli smo tako još nekoliko sati, pričali i pili. Bio je toliko pijan da je počeo da mi se unosi u lice. Govorio je kako ne može da veruje da njegov brat još nije probao anal.

Deset minuta kasnije završili smo u strasnom zagrljaju ispod stola. Seks je bio neverovatan, opustili smo se i nismo razmišljali da bi neko mogao da se pojavi. Prodirao je u mene tako snažno i strasno, a na kraju me je okrenuo i počastio jednim analnim seksom. Bilo je odlično.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Bila sam pijana i ljuta jer me je dečko ostavio bez prevoza. Kasnije sam se kajala zbog seksa sa njegovim bratom.

Nikome nisam otkrila ovu tajnu i sada ne znam šta da radim. Osećam grižu savesti, ali on i dalje ne želi da probamo ovaj način seksa.

Njegov brat mi povremeno pošalje poruku, želi da se ponovo vidimo i smatra da zaslužujem više i bolje. Osećam se loše zbog svega, postaje da mi bude dosadno sa dečkom i ne znam šta da radim. Očigledno sam pogrešila, ali donekle je i sam kriv, jer me je naterao da dođe do ovake situacije."

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laki

    18. jun 2017 | 22:56

    Kad imas takvog brata i zenu, ne treba ti neprijatelji.

  • Eeeee

    19. jun 2017 | 01:48

    Jok, ništa ti nisi kriva. Doveo te dečko da te upozna sa roditeljima, ali ti oćeš u d...e.

  • Srbin

    19. jun 2017 | 00:31

    Rod se ne moze birat,ali zena moze a zene su....cudovista tesko je izabrat da valja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA