Veliki popust za Krf i Krit od 24.juna u Belvi Travelu!

Jedno ostrvo zaista mora biti miljenik prirode pa da izgleda kao Krf. Otuda toliko lepote, bujne vegetacije, prelepih plaža i kristalno čistog mora

  • 2

Za letovanje na ovom predivnom ostrvu od 24. juna, za paket aranžman koji obuhvata smeštaj u apartmanima (10 noćenja) i prevoz avionom, još malo slobodnih mesta ima u vilama Aleksandra 2 i Aleksandra 3 po ceni od 189€ po osobi.

Za isti aranžman još malo slobodnih mesta ima u vilama Kristina (269 €),  Sotiris (209 €) i Limani (219 €). Za letovanje na Krfu, na specijalnoj ponudi je i hotel Oasis 2* a aranžman od 24. juna koji sadrži 10 noćenja sa doručkom i prevoz avionom je 269 €.

Važno je napomenuti da sve ove ponude imaju ograničene kapacitete. Sve specijalne ponude možete videti na posebnoj strani veb sajta turističke agencije Belvi Travel.

KRIT (Crete)

Belvi Travel vas i ove sezone vodi na najinteresantnije grčko ostrvo Krit, a za aranžman od 24.juna možete ostvariti 35% popusta na smeštaj u odabranim hotelima.

Mediteranska lepota prepuna istorije, ostrvo izobilja, impresivnih pejsaža i priroda je bila blagonaklona prema Kritu, bilo da je reč o planinskim predelima ili o pravim retkostima kakva je klisura Samarija, najduža klisura u Evropi, plodnim dolinama sa vinogradima, maslinama i južnim voćem, bezbrojnim uvalama, zalivima, sopstvenim ostrvima i 155 km plaža od kojih 61 ispunjava standarde Evropske plave zastave za čistoću vode. Belvi Travel je izabrao dva najlepša letovališta za vaš odmor, gradove Retimno i Hersonisos.

Retimno (Rethimno)

Retimno predstavlja mešavinu modernog i starinskog gospodstva i šarma. Treći je grad po veličini na Kritu, sa 30.000 stanovnika, glavni je grad istoimene oblasti. Peščana plaža i šetalište u centru grada dugi su 12 km i okružuju grad na istoku, dok je na zapadnoj strani obala stenovita.

Hotel Brascos 3* se nalazi u samom centru Retimna, u blizini starog grada, oko 800m od najveće peskovite plaže Retimna. Za termin od 24. juna, 10 noćenja sa polupansionom i prevozom avionom (čarter let) je 399 €.

Hotel Lefkoniko Beach 3+* nalazi se u gradu Retimnu, na 800 m od centra grada. Smešten je samo 50 m od duge peščane plaže (prelazi se ulica “Beach Road”), koja je opremljena suncobranima i ležaljkama (uz doplatu).  Na plaži su zastupljeni sportovi na vodi. Za termin od 24. juna, 10 noćenja sa polupansionom i prevozom avionom (čarter let) je 469 €.

Foto: Promo/ Belvi Travel Foto: Promo/ Belvi Travel

Hersonisos (Hersonissos)

Udaljen svega 26 km od Herakliona, inače glavnog grada Krita, je grad koji živi dan i noć. Tokom dana uživaćete na nekoj od prelepih dugačkih peščanih plaža sa tirkizno plavim morem, a u večernjim i noćnim satima, grad dobija totalno drugačije ruho. Poznat po prelepim hotelima, restoranima, tavernama, ima i jako bogat noćni život zbog čega posebno privlači mlađu populaciju. Idealan izbor za sve one koji su u potrazi kako za odmorom tako i za dobrom zabavom. Dve glavne ulice ovog grada i veliki broj manjih koje izlaze na more pružiće vam neopisivo bogat noćni provod.

Hotel Hersonissos Central 3* je mali, ekonomičan hotel, izgrađen u tradicionalnom stilu, u centru Hersonisosa, bliže starom pored luke i  200m od gradske plaže i 100m od trgovačkog dela grada. Za termin od 24. juna, 10 noćenja sa polupansionom i prevozom avionom (čarter let) je 389 €.

Foto: Promo/ Belvi Travel Foto: Promo/ Belvi Travel

Ponude važi do popune kapaciteta.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA